Jump to content

[B-Zone TV] - Boss'N Up

Catalin Catalin
 Share

Recommended Posts

Nu mi-a placut.
Ideea in sine este foarte buna , esti creativ, insa mai ai mult de lucrat si am sa te incurajez.

Acum sa-ti spun ce-ai gresit.

In primul rand, melodiile de pe fundal erau schimbate mult prea des, si nu prea-si aveau rostul, iar felul prin care manevrai camera lasa de dorit.Iti sugerez ca pe viitor sa faci scene cat mai scurte si din diferite unghiuri cu camera, iar aceasta stand de multe ori pe loc, nu miscandu-se.

In al doilea rand, hp bar-ul de acolo strica mult imaginile.Ai putea folosi niste enb-uri pe viitor, insa nu e obligatoriu, merge si default.

Aspectul caracterului principal este oribil.Nu inteleg cum acesta este alb la fata cand e vanzator, iar cand este civil este de culoare.Trebuie sa-ti alegi cu grija skinurile. Cand merge sa se imbrace intr-un peste exista 2 probleme:
1. Acel skin nu este deloc de peste, este mai degraba de om de afaceri, de mafiot respectat care se ocupa cu traficul de arme, de droguri (dupa aspect) , nicidecum un peste, si iar iti fac observatie, de la un tanar de culoare ai ajuns chinez...

2. Acele tec-uri nu-si au rostul.Ai intrat sa-ti schimbi hainele, am inteles, dar de unde ai luat tec-urile?Mai incepi sa si tragi cu ele.

Apoi, cand te duci la casa mafiotului (Madd Dogg House) se vede semnul din single player pentru a intra in casa, lucru care ofera un aspect neplacut filmului.

Au fost multe alte greseli, insa nu pot sa le spun pe toate deoarece nu as avea loc si te-as descuraja prea mult.

Ca sa sti, aceasta este o critica constructiva.Sper sa reti aceste mici detalii.

Bun, sa zicem ca esti la inceput, dar totusi, mai ai ceva de lucrat la melodii, la tehnica de a filma si la multe altele.

Nu te mai grabi, filmele sau clipurile nu se fac in graba.

Pentru primul film este "Ok", dar iti spun ca mai ai de lucrat destul de mult.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.