JustMed Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 (edited) Studioul independent Alientrap Games se pregăteşte de lansarea noului său joc: Apotheon, un titlu de acţiune şi aventură a cărui acţiune se desfăşoară în Grecia antică. Jocul foloseşte perspectiva bidimensională caracteristică genului platforming şi un stil grafic inspirat de ilustraţiile din Grecia antică.Protagonistul jocului, ultimul erou al omenirii, înarmat doar cu scutul, sabia şi lancea proprie, trebuie să străbată tărâmul morţilor şi să cucerească muntele Olimp pentru a stopa furia zeilor. Doar prin înfrângerea acestora şi dobândirea puterii asupra elementelor naturii omenirea poate fi salvată. Apotheon va fi lansat astazi, 3 februarie 2015, în versiuni pentru PlayStation 4 şi PC. Site-ul oficial al jocului oferă posibilitatea de precomandă pentru Apotheon, la un preţ promoţional de 13,5$ (faţă de 15$, cât va costa jocul începând de maine). Cei care plasează o precomandă vor primi o cheie pentru Steam, precum şi un exemplar DRM-free al jocului, dar şi o copie gratuită de Capsized, precedentul titlu al celor de la Alientrap Games. Mai mult, cei care doresc să încerce Apotheon pe PlayStation 4 au parte de încă o surpriză: jocul va fi inclus în oferta PlayStation Plus din această lună, urmând să fie disponibil gratuit pentru toţi abonaţii acestui serviciu. Sursa http://go4games.ro/ Edited February 3, 2015 by JustMed Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeYo Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armaan Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 @@GeorgeYo, You gets a Warning. if you're replying to a topic then you must explain about the game or if you have something to ask about the game. it should be more than 15-20 words and with a solid reason and with your explanation.Don't post here for increasing your post.If you'll Repeat it again then you'll be warned with a warning point.For example: Ai cam postat toate informatiile aparute despre joc, mai adaug eu ceva. Jocul este in dezvoltare pentru console (nu s-a specificat ce console, dar presupun ca PS3 & X360). S-ar putea sa fie in dezvoltare si pentru PC, dar ma indoiesc, de ce? Traditie RockStar Games, orice joc din seria GTA, apare cu 6 luni mai tarziu pe PC decat editiile pentru console (atunci cand mai apare pe console, din cate stiu eu s-a anuntat ca GTA IV este ultimul GTA dezvoltat pentru PC, cel putin asa stiu eu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armaan Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Topic Closed Older than 5 days with replies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts