Jump to content

Problema - Pot rula Windows 7 32bit sau 64bit?

ASUSA
 Share

Recommended Posts

Nume: ASUSA
Ce problema ai?: Pot rula Windows 7 64bit sau 32 bit? In momentul acesta am Windows XP SP3. Mai jos la "Alte precizari" am configuratia PC-ului meu.
O scurta descriere a situatiei:
Pot rula Windows 7 64bit sau 32 bit? In momentul acesta am Windows XP SP3. Mai jos la "Alte precizari" am configuratia PC-ului meu.
Alte precizari: -Procesor: Intel Core 2 E4400 2.00 GHz Dual core

-Memorie RAM: 3 GB

-Placa video: Nvidia GeForce GT 430

-HDD: 320 gb

Ma gandeam ca merge Windows 7 pe 64bit, dar nu sunt sigur... Am nevoie de parerea unui profesionist. PC-ul il folosesc in jocuri, navigat pe net, chestii multimedia, etc.

Daca vrei intradevar vrei sa-iti bagi windows 7, il poti baga pe cel cu 64 biti. Deoarece cel cu 64 iti vede toata memoria RAM, pe cand cel cu 32 iti vede decat o parte.

La componetele astea alea pc-ului iti merge windows 7. Deci baga-l !

Am intalnit calculatoare mult mai slabe care rulau foarte binw windows 7.

Edited by Wyse

Windows 7, indiferent pe ce varianta este 32 sau 64 pe calculatorul tau poate sa mearga bine,dar eu am avut si nu prea mi-a convenit. Adica, am avut unele probleme...in fine cateva erori la jocuri, erori de sistem etc. Deci in concluzie la ce ai tu eu te-as sfatui sa ramai cu XP. Ca sa iti mearga bine pc-ul cu windows 7 iti trebuie minim 4 gb ram, un hdd de 500gb si un procesor mai bun de 3ghz, hai sa zic maxim 2.6ghz.

Windows 7 iti va merge cu usurinta, deoarece componentele calculatorului tau nu sunt unele slabe, ba chiar din contra.

Pe fostul meu PC aveam Windows 7 pe 32 de bits si era un PC slab dupa parerea mea, adica, aveam 2GB ram, Placa video integrata de 128, Procesor Dual de 2.7 si Hdd de 120.

Deci, poti sa-ti bagi Windows 7 indiferent de bits, iti va merge perfect. Succes.

Windows 7, indiferent pe ce varianta este 32 sau 64 pe calculatorul tau poate sa mearga bine,dar eu am avut si nu prea mi-a convenit. Adica, am avut unele probleme...in fine cateva erori la jocuri, erori de sistem etc. Deci in concluzie la ce ai tu eu te-as sfatui sa ramai cu XP. Ca sa iti mearga bine pc-ul cu windows 7 iti trebuie minim 4 gb ram, un hdd de 500gb si un procesor mai bun de 3ghz, hai sa zic maxim 2.6ghz.

te rog nu mai posta. tu te vezi macar ce spui? expertule. duci omul in eroare. e valabil si pentru restul.

sa lamurim niste treburi: windows 7 pe 32 bit poate citi maxim 4GB RAM pe cand cel de 64bit citeste 4GB+

Tu poti sa iti pui windows 7 dar avand in vedere ca windowsul are nevoie de aproximativ 1GB RAM, tie iti raman doar 2GB pentru celelate task-uri. Deci sa nu te miri de ce PC-ul iti merge ca dracu' cand ai 10 tab-uri de browser deschise + samp.

concluzie: poti pune windows 7 32bit

http://en.wikipedia.org/wiki/RAM_limit

te rog nu mai posta. tu te vezi macar ce spui? expertule. duci omul in eroare. e valabil si pentru restul.

sa lamurim niste treburi: windows 7 pe 32 bit poate citi maxim 4GB RAM pe cand cel de 64bit citeste 4GB+

Tu poti sa iti pui windows 7 dar avand in vedere ca windowsul are nevoie de aproximativ 1GB RAM, tie iti raman doar 2GB pentru celelate task-uri. Deci sa nu te miri de ce PC-ul iti merge ca dracu' cand ai 10 tab-uri de browser deschise + samp.

concluzie: poti pune windows 7 32bit

http://en.wikipedia.org/wiki/RAM_limit

Eu vad ca ai ceva cu mine, si incepi sa ma enervezi. Cine esti tu sa ma caracterizezi pe mine, doar un copil absolut "destept" poate sa scoata asa cuvinte. Tu sa iti vezi lungul nasului si dupa vi si vorbesti cu mine. Ai report! Te pup!

P.S. Numai comenta aici tot ce iti trece prin cap, ca nu e chat forumul.

Edited by rTn DerecK

Eu vad ca ai ceva cu mine, si incepi sa ma enervezi. Cine esti tu sa ma caracterizezi pe mine, doar un copil absolut "destept" poate sa scoata asa cuvinte. Tu sa iti vezi lungul nasului si dupa vi si vorbesti cu mine. Ai report! Te pup!

vii* sa vorbesti cu mine. nu ma pupa ca iau raie.

Nu am nimic cu tine. Bine ca te enervez, fucks given = 0.

Hmmm....eu doar te-am facut "expert" nu-ti place? :)

"doar un copil absolut "destept" poate sa scoata asa cuvinte" pentru asta ai report prietene. esti moderator, stfu :)

Nu stiu daca voi va dati seama dar, eu incerc sa iau initiativa. Imi pasa oarecum de aria IT din comunitatea asta + ca e domeniul meu.

Mi-e greata cand vad ca vin bajetii cu "valoare" si lasa posturi pentru +1 intr-un topic care e facut serios, de un om care chiar are o problema.

Cum facea si leventhe, recomanda sisteme preasamblate si cel care se lua dupa sfaturile lui avea de pierdut multi bani. Vorbim de bani reali. + nervi.

Ti-ar conveni ca tu sa ai nevoie de ajutor, de exemplu sa-ti cumperi un PC nou si primesti sfaturi de rahat de la copii de pe cs1.6 cu windows xp sp3 gaiming edișăn? NU cred. E buzunarul tau, sunt nervii tai.

Acum du-te inapoi de unde ai venit si lasa-ma sa-mi fac treaba :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.