Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

[B-Zone TV] ~ The Tsar Bratva ataca

MaDoXxX TV
 Share

Recommended Posts

@@RoxAndra, mersi frumos :*

@, multumesc !

@, thanks ;)

Nu asculta toti haterii care vin aici. Tu fa in continuare ce iti place si cum iti place si lasa criticile la locul lor, nimeni nu e ZEW in unele chestii. Cat despre video, imi place foarte mult, te-ai descurcat foarte bine. O sa-ti dau un +1 cand intru pe PC. Succes in ceea ce o sa faci. Sincer ai potential :)

@, multumesc!

@, multumesc frumos, nici nu prea-mi pasa de micutzi hateri.

@, mersi ;)

Mersi fain ;)

O sa tin cont si pe viitor o sa-mi iasa mai bine..

Nu toata lumea are talentul tau maria ta si fac cum vreau eu filmul, nu cum vrei tu. Parerea alora ma intereseaza, a ta nu !

Daca nu ai imaginatie mai bine nu mai vorbi prietene... :|

Nu stapanesc asa bine NPC, cu timpul ma voi redresa.

Toate la timpul lor boy ! :**

Am oprit filmarea imediat ce-am vazut ca-ti merge mai greu decat pe un pc din 1980. Pe bune, in cat fps e filmat video? 5 fps?

Am oprit filmarea imediat ce-am vazut ca-ti merge mai greu decat pe un pc din 1980. Pe bune, in cat fps e filmat video? 5 fps?

Am avut modul asta care cere un PC tank...

Nu am stiut ca o sa se miste-n poze, mie la filmare mi s-a miscat ok, eu neobservand lag-ul si ca sa-ti spun sincer, am filmat cu 20 fps. ;)

Eu nu am PC prost, dar nici foarte bun il am de acu' 3 ani si p'atunci era tank rusesc. ;)

Uite diferenta intre, The Tsar Bratva ataca si asta care l-am facut dupa ce mi-am refacut GTA-ul pentru videoclipuri:

Edited by MaDoXxX aka ScAnDaL

Am avut modul asta care cere un PC tank...

Nu am stiut ca o sa se miste-n poze, mie la filmare mi s-a miscat ok, eu neobservand lag-ul si ca sa-ti spun sincer, am filmat cu 20 fps. ;)

Eu nu am PC prost, dar nici foarte bun il am de acu' 3 ani si p'atunci era tank rusesc. ;)

Uite diferenta intre, The Tsar Bratva ataca si asta care l-am facut dupa ce mi-am refacut GTA-ul pentru videoclipuri:

Un sfat, cand faci un film despre un joc/gameplay orice alt ceva fa in 30fps. Jocurile se vad foarte urat sub 30fps.

Un sfat, cand faci un film despre un joc/gameplay orice alt ceva fa in 30fps. Jocurile se vad foarte urat sub 30fps.

Da man, remember pyrocel l-am facut cu 60-70 fps, ti-am zis.

De la modul ala al lui robert era..

Modul ala cere GTX aia, eu am GForce 210..

Mersi oricum ;)

@, mersi!

@@Skipper, mersi frumos :*

@, mersi frumos :D

Daca vrei te ajut eu sa faci ceva..

@, mersi !

Cat despre faza de la 4:18, ce pot spune, astepta omu' sa fie si el omorat :))

Cam asta fac toti din mafie, nu doar southern pimps :D

@@RASHiD CBN, mersi, chiar daca ai postat doar pentru +1 ;)

@, mersi. Stiu, faza cu lag-ul.

Ma cam oftic, era de la modul de vegetatie, nu-mi permite PC acel mod si am un PC destul de bun...

Ma revansez eu :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.