Jump to content

reclamatie magma344 si szabo

rares495
 Share

Recommended Posts

Nume în joc: Rares & Cata0253
Numele celui reclamat: magma344 & szabo
Descrierea situatiei: am fost cu prietenul meu Cata0253 la pvp-zone pentru a ne lupta cinstit, dar cei doi reclamati au folosit /home si /back, astfel omorandu-ne si luandu-ne toate itemele.
Martori: Cata0253
Poze/Video-uri: nu avem
Alte precizari: Numele sabiei lui Cata0253: I'm Global Elite(full, doar looting a fost 2), daca ajuta. De asemenea eu aveam o sabie full: Sharpness 5, Unbreaking 3, Knockback 2, Fire Aspect 1, Looting 3 + aveam armura diamond full enchanted amandoi. Multumesc.

Edited by rares495

Nume în joc: Rares & Cata0253

Numele celui reclamat: magma344 & szabo

Descrierea situatiei: am fost cu prietenul meu Cata0253 la pvp-zone pentru a ne lupta cinstit, dar cei doi reclamati au folosit /home si /back, astfel omorandu-ne si luandu-ne toate itemele.

Martori: Cata0253

Poze/Video-uri: nu avem

Alte precizari: Numele sabiei lui Cata0253: I'm Global Elite(full, doar looting a fost 2), daca ajuta. De asemenea eu aveam o sabie full: Sharpness 5, Unbreaking 3, Knockback 2, Fire Aspect 1, Looting 3 + aveam armura diamond full enchanted amandoi. Multumesc.

Cei 2 reclamati nu primesc nimic din cauza lipsei de dovezi

Bun si cum ai vrea sa aduc dovezi? Adica sa imi dau seama inainte ca vor folosii ei comenzile respective? Nu poti sa verifici logurile? Vad ca cei doi au mai fost reclamati deci ai putea totusi sa verifici.

Edited by rares495

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.