Jump to content

La mulți ani tuturor copiilor! Quest special aici

Ediția lunii Iunie a concursului WOTM a început. Detalii aici

 

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Mihay.

Member
 • Content Count

  699
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

About Mihay.

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 07/06/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brăila
 • Hobbies
  Să trăiesc cât mai mult.

Previous Fields

 • Real name
  Mihai

Recent Profile Visitors

2843 profile views
 1. Mihay.

  This project unfortunately died a long time ago....
 2. Mihay.

  Dacă prin "merge" te referi doar la Lobby atunci da, chiar merge, în rest nu, nu merge
 3. Mihay.

  Nu
 4. Mihay.

  Frahere, eu zic facts nu bullshits. Acum e on da e modu Feed The Beast si nici macar nu stiu ce versiune e sa pot descarca pack-ul
 5. Mihay.

  R.I.P server
 6. Mihay.

  S-a inchis serveru? ca am incercat sa ma conectez si e picat
 7. Mihay.

  Dacă plănuieşti să faci upgrade la 16 GB in viitorul apropiat se merită sa iei 1 modul de 8 gb momentan dacă nu, e mult mai bun un kit dual channel de 8 GB, in 2 module de câte 4 GB, De ce? simplu, pentru că trimiţi 2 fluxuri de date către procesor în acelaşi timp = eficienţă mai bună. cu stick-ul de 8 gb trimiţi 1 singur flux de date = eficienţa scade.
 8. http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2726714/ - idee, carcasa a fost un compromis daca vrei ceva fancy cu luminite mai pui ceva banuti
 9. Esti batut in cap? tu reinvii un topic mort de 1 an de zile ? ai report.
 10. Mihay.

  Pentru inca 340 de lei in plus, ai putea incerca asa ceva. http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2371746/
 11. Mihay.

  http://postimg.org/image/6hgxs3bvl/
 12. Mihay.

  Cei acceptati: Ellidan,IngeruDrogat,yanone, Cheloo20cm ,so0unDy Aveti timp 48 de ore sa luati in game legatura cu Mihay/Moshu pentru a sustine testele.
 13. Mihay.

  Naspa, dar iti dau un +
 14. Mihay.

  VSCWOW - Mute 3 zile.
 15. Mihay.

  Viata Reala: - Nume:Mihai - Varsta(minim 16 ani):19 - Clasa: Voi începe la toamnă anul 1 de facultate. - Profilul la care studiati(daca sunteti la liceu): Urmez Facultatea de Arhitectură Navală Galaţi - Autocaracterizare (Minim 50 de cuvinte):Aştept să mă cunoaşteţi chiar voi, nu îmi place să mă descriu singur, în principiu sunt un tip de treabă. Viata virtuala: - IGN (In game nick):Mihay - Cat timp acorzi serverului B-Zone Minecraft pe zi?:în jur de 3 ore acum în vacanţă - Cu ce crezi ca se ocupa un Helper?:Helper = Ajutător, în principiu ajută playerii. - De ce vrei aceasta functie?:M-am reîntors pe acest server după o pauză de 1 an şi aş vrea să reîncep de unde am plecat. - De cat timp joci Minecraft?: de vreo 3 ani - Sanctiuni primite de la helperi / moderatori / admin (minciunile vor fi sanctionate cu interdictia permanenta la functii pe server):N-am primit nimic niciodată. - Ai mai detinut functii pe Minecraft B-Zone, chiar si in alta generatie (alti owneri, ex: Katzuno, Vennom, KaZep, Snifel, etc.)?: Da, co-owner pe vreme lu Katzuno Si Moş - Ai citit regulamentul serverului si poti aplica sanctiunile "ca la carte"?: Da - Timp petrecut pe server ( apare cand intrii pe server sau comanda /ontime la lifetime played): n-am petrecut mai deloc timp pe server deoarece doar ce m-am reapucat. - Alte precizari:Salut.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.