Jump to content

[B-Zone TV] The Runner

GTA2Flow
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului : The Runner

Gen : Actiune

Data : 05.02.2015

Scurta prezentare : Un "chase scene" al unui jaf care nu apare in videoclip :))

Link : https://www.youtube.com/watch?v=2xkcLFgNJPM&feature=youtu.be

Alte precizari : Multumiri lui : Captain, Ionut123, Noreo, Skyntei, GTA2Slow ( fan ) pentru colaborare.

Edited by GTA2Flow

Felicitari, chiar daca filmul nu are mai mult de 1 minut, ai reusit sa faci ceva atat de frumos incat mi sau parut ca sunt 5 minute, nu 55 secunde.

Scenele le-ai ales cu atentie, personajele si-au facut treaba minunat. Deci, jos palaria. Mai astept cateva filmulete de la tine la fel de senzationale ca acesta. Bravo!

Este foarte frumos,nu-i de mirare ca ti-a iesit asa de fain vazand istoricul filmuletelor tale. Stii cum sa faci un videoclip, insa ti-as sugera sa faci clipuri cu diferite povesti, videoclipuri de 5-10 minute de actiune sau comedie, nu doar astfel de videoclipuri scurte care nu prea au un inteles.

Povestea videoclipului nu m-a impresionat deloc, este doar un tanar care a dat un jaf si a fugit de politie. Daca nu as fi citit descrierea ta as fi crezut ca fuge de fisc sau ceva de genul, insa mi-a placut modul tau de a filma, de la moduri la edit, de la muzica pe fundal la cadrurile filmate excelent.

Ai " +1 " de la mine.

Este foarte frumos,nu-i de mirare ca ti-a iesit asa de fain vazand istoricul filmuletelor tale. Stii cum sa faci un videoclip, insa ti-as sugera sa faci clipuri cu diferite povesti, videoclipuri de 5-10 minute de actiune sau comedie, nu doar astfel de videoclipuri scurte care nu prea au un inteles.

Povestea videoclipului nu m-a impresionat deloc, este doar un tanar care a dat un jaf si a fugit de politie. Daca nu as fi citit descrierea ta as fi crezut ca fuge de fisc sau ceva de genul, insa mi-a placut modul tau de a filma, de la moduri la edit, de la muzica pe fundal la cadrurile filmate excelent.

Ai " +1 " de la mine.

Vreau de mult sa fac " un serial " , un film de cate 4 - 5 minute cu mai multe episoade. Problema este ca nu prea am idei de poveste. La un film ca asta care tocmai l-am postat, am gandit mai mult ideea decat am filmat si editat...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.