rTn Seba Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Cerinţe minime de sistem: Intel Core i5-750 2.6 GHz, 4GB RAM, 1GB Video | Platforma: PC,Xbox,PS3 Părţi Bune Părţi Rele acţiunea propriu-zisă lumea de joc vastă, cu multe activităţi opţionale povestea, ceva mai complexă decât pare la început personajele, în special Pagan Min grafica excelentă editorul de hărţi multiplayer-ul insuficient dezvoltat comentariile repetitive şi cretine ale DJ-ului de la radio mici probleme de portare pe PC Far Cry 4 se desfăşoară în Kyrat, o regiune fictivă, sălbatică şi foarte periculoasă a munţilor Himalaya, unde jucătorii trebuie să lupte împotriva regimului tiranului Pagan Min, autoproclamat rege. Pe lângă campanie, Far Cry 4 oferă opţiunea de a aborda misiunile în mod cooperativ, precum şi alternativa multiplayer Battles of Kyrat (trei moduri de joc pe echipe, pe zece hărţi). Far Cry 4 a fost lansat pe 18 noiembrie 2014 şi este disponibil pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 şi PC. Sursa: Doar aici! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procurorul Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 (edited) Il am, aproape terminat si e super tare jocul ! Edited February 8, 2015 by zsombi333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTn Seba Posted February 8, 2015 Author Share Posted February 8, 2015 Ma bucur ca iti place, eu deja l-am terminat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armaan Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 http://forum.b-zone.ro/topic/242685-far-cry-4/ Topic Closed.. Reason: Topic is already posted by someone please use the search option before posting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts