ZEU NOSTRU Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Nick-ul tau: [uS]TanTu Server: 1Descrierea bugului: [cH][pD]BonZy - Mi-a aparut in factiune intrat, are level 1 si 1.006 ore jucate... nu are factiunii nu are log nu are nimic nu apare nici in logu de la verdant dar mai este un [pD]BonZy[sEF] dar este cel real. De 3 zile nu mai apar 2 topicurii, acestea sunt Aplicati si reclamatii, ori le-a sters un admin ori nu stiu. Screenshot(s): Rpg.B-Zone.ro I-am dat pm lui Kelton si a spus sa fac cerere aici! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TH3K1NG Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Salut, te rog spune-i sa se logheze cu numele "[cH][pD]BonZy", asa cum am scris, cu tot cu [cH], iar daca merge, s-a facut cu un cont cu Premium la level 1. Acum pe bune, bugul asta a aparut atunci cand era floodat serverul sau idk (stiu ca era pe data de 06.02.2015, intre orele 20:30 si 21:00 so...), sigur de la asta a aparut problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.