R A Z V A N Y S Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Nick-ul tau: RazvanyS Server: RPG1.Descrierea bugului: La 20:30 a inceput warul TTB vs RDT pe HQ TTB(1-13),si pana sa se termine warul cu 2-3 min s-a dat rr la server si cand am intrat pe server din nou turfsul era tot RDT.Screenshot(s): Un video la intamplare sa se vada ca am avut war Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Dacă vorbeşti despre warul ăsta, http://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/2221, atunci din câte văd RDT a avut 8 puncte şi TTB 7. Nu trebuie să fii un geniu matematic ca să realizezi că 8 e mai mare decât 7. Sigur, e posibil ca oprirea serverului să fi modificat într-un anume fel desfăşurarea şi finalul warului, deci implicit şi scorul. În orice caz, în condiţii normale (30 minute de war) sunt destul de sigur că rezultatul va fi cel aşteptat, nu vor exista "surprize". Video-ul tău nu conţine data (colţul dreapta-sus), deci nu am nicio idee despre ce war e vorba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.