LeBron Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Bafta in continuare . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NuovaGuardia Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Bah fratilor da nu va puteti retrage in liniste , faceti atatea topicuri etc si peste cateva zile iara va apucati de samp . Oricum bft ... Adevarat ON: PA Link to comment Share on other sites More sharing options...
sKillz Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Succes Runneri, am fost colegi in Fbi, daca mai tii minte, mi-a facut placere! Toate cele bune! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spawn Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Defapt psi,mi-a luat 5 zile sa imi dau seama ca e mai importanta viata reala .Dar sa:mp e o obsesie. Apropo,pentru cei care cred ca am fite,dati-va cu capul de pereti.Nu stiti voi cum sunt,nici macar nu ma cunoasteti. Cei care au chef sa ma jigneasca ii rog sa se duca pe balcon,sa ia o gura de aer,sa se bage in pat si sa inchida calculatorul. SA:MP nu e o obsesie decat pentru cei care se retrag in acest joc,daca esti baiat destept si vrei doar sa te distrezi nu ajunge o obsesie. Apropo de fite,odata ce ai rugat adminii sa nu inchida topicul trebuia sa iti fi dat seama de la inceput ca trebuie sa accepti orice parere,asta e ceea ce cred anumiti playeri despre tine,poate ca nu te cunosc,poate ca stilul tau de joc le este antipatic,ar fi fost gresit sa le zic ca le esti antipatic deoarece nu te-au cunoscut in viata reala ci in una virtuala de aia am zis stil de joc,tu nu trebuia sa te ataci din cauza parerilor..lor,in fine... Ce pot sa zic,succes in continuare in ceea ce vrei sa faci si multa santate,sa ai parte de tot ce-i bun.Numai bine ! Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.