problemmic Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Salut, am si eu o problema cu microfonu. Am vazut ca a mai avut cineva problema la fel ca mine. Deci: Daca bag muzica, cei cu care ma joc aud muzica, dar vocea mea nu o aud. Stie careva care ar putea fi problema? E asemanatoarea cu cea de aici: http://forum.b-zone.ro/topic/122369-speedy-problema-microfon/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sucr3 Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Ai testat microfonul să vezi dacă merge? Încearcă fără să asculţi muzică, dacă nici aşa nu merge, cu siguranţă microfonul e defect ori nu e conectat bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
problemmic Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 Microfonul merge, fara sa ascult muzica nu merge, e conectat bine microfonul. Singura problema e ca nu se aude vocea mea, dar in rest muzica sau alte sunete se aud de ceilalti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sucr3 Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Hmm... Poţi încerca să debifezi Stereo Mix, sau să reinstalelzi driverul audio, dar mai sigur, dă microfonul pe setările default! Link to comment Share on other sites More sharing options...
problemmic Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 Stereo Mix e debifat, am reinstalat driverul audio, degeaba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 (edited) Salut, am si eu o problema cu microfonu. Am vazut ca a mai avut cineva problema la fel ca mine. Deci: Daca bag muzica, cei cu care ma joc aud muzica, dar vocea mea nu o aud. Stie careva care ar putea fi problema? E asemanatoarea cu cea de aici: http://forum.b-zone.ro/topic/122369-speedy-problema-microfon/ Ce windows folosesti ? Sa-ti explic ce trebuie sa faci. daca ai w7 / w8 intri in control panel - hardware and sound - sound si iti configurezi boxele si microfonul sa functioneze in acelasi timp, configure scrie acolo. Edited February 18, 2015 by Weeld 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 TC vechime +1 saptamana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts