Moshu Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 (edited) -Nume in joc: GamerulManiac -Numele celui reclamat CataWTF si alex980 Problema: Eu eram la minat, iar alex980 mi-a dat tpa, a zis sa ma duc la hq-ul bazei si nu am vrut....pentru ca stiam ca e ceva necurat. Atunci l-a chemat pe CataWTF care a venit cu potiune de putere si m-a omorat pe mine si pe p0kerr [Eu si p0kerr suntem in aceeasi factiune] deci alex980 si CataWTF au facut Tpa+Kill, si nu vor sa ne dea itm inapoi. Martori [Credibili]: Eu, p0kerr alex980 [alex980 fiind sincer] Poze nu am caci totul s-a intamplat prea repede As dori macar sa-mi recuperez itemele, dar si pe ale lui p0kerr [Pentru ca si pe el l-au omorat] Edited February 21, 2015 by GamerulManiac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kzi 12 Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 CataWTF si alex980 Nu primesc nimic din cauza lipsei de dovezi. GamerulManiac iti sugerez sa nu mai dai /tp accept la toata lumea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts