ReminderNu răspundem de conturi sparte. Detalii aici.

Welcome to B-Zone Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Moshu

MC-Team
 • Content count

  140
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

133 Extraordinary

About Moshu

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday 04/12/02

Contact Methods

 • Website URL
  https://forum.b-zone.ro/forum/860-mcb-zonero/
 • Yahoo
  edwardnanescu@gmail.com
 • Skype
  edward.nanescu
 • Steam ID
  http://steamcommunity.com/id/radunno

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Hobbies
  Programming, solving bugs, Photoshop

Previous Fields

 • Real name
  Eduard
 • RPG1 Nickname
  Komika
 • RPG2 Nickname
  Komika

Recent Profile Visitors

992 profile views
 1. Jmek, imi place :3
 2. Salut, astazi suntem bucurosi sa anuntam redeschiderea serverului dupa o perioada foarte grea de cateva saptamani, in care nu am avut timp sau pur si simplu nu am putut remedia problema cu flood-ul, deoarece de asta a fost inchis serverul atat timp. Am primit un flood destul de maricel, care a inceput de pe data de 23 pana acum 2 zile. In aceste 2 zile, am remediat probleme, am actualizat serverul la versiunea 1.12.2, si ne pregatim sa facem un update mic, si multe eventuri de revenire. Mai am un anunt de facut, si acesta este ca recrutam un om cu caracter amuzant si creativ pentru a ne ajuta la construirea si dezolvatrea Questurilor, povestii, si cu idei pentru update-uri. Acesta va avea un grad unic pe server cu permisii la toate lucrurile de care are nevoie. Vom alege acest om prin urmatoarea aplicatie pe care o gasiti mai jos. Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un mail cu modelul de mai jos completat, si sa il trimiteti la adresa de mail minecraft@b-zone.ro. Multumim ca ati ramas cu noi in acest moment mai greu, si speram ca ne intelegeti. Va asteptam in numar cat mai mare pe server si asteptam sa vedem cat mai multe aplicatii la noua functie. Varsta (Minim 15 ani): Profilul la care studiati: Autodescriere: Ati mai lucrat cu pluginuri de genul Quest Maker?: Sunteti pasionati de povesti, scris, sau sa faceti un scenariu?: Cat timp dedicati pe saptamana serverului?: Mini-Scenariu / Poveste: *Acesta poate fii de minim 10 randuri, si trebuie scris cat mai corect si cu o exprimare cat mai buna*
 3. Craciun fericit tuturor :3
 4. Dragi playeri, de cateva zile intampinam dificultati cu contra-atacarea unui atac cu boti catre serverul nostru. Nu va ingrijorati, lucram la asta si in curand totul va reveni la normal.
 5. Din pacate, asta e adevarat
 6. Nah, avem treaba. O.o, poate mai ne dezmortim de Craciun
 7. Mi se pare ca dupa 18 ani iti poti schimba credinta. Si nu este neaparat sa crezi ceea ce cred si parintii tai, tu crezi ce vrei, numai ca in acte tu apari ca fiind de religie Crestina pana la 18 ani cand iti poti schimba orientarea religioasa. Si plus ca nu ai putea sa intrebi un nou-nascut ce religie ar vrea sa urmeze, iar actele de tip certificat de nastere trebuiesc intocmite. Daca ar fi o metoda alternativa, ar fi sa iti stabilesti credinta la 14 ani cand iti intocmesti si buletinul, si sa se completeze acolo. Parerea mea..
 8. ATEU' DREQ! O SA AJUNGI IN IAD!

  (da-mi plusuri)

  1. Moshu

   Moshu

   Ma pocaiesc. Caut iertare. Si-ti dau plusuri :))

  2. Blep

   Blep

   =)))))))))))))))))))))))))))))))

 9. Daca orice are un "Creator", creatorul lui Dumnezeu care a creat defapt totul care este? Asta este o lipsa si mai mare de logica. Mai bine as crede intr-o explozie cauzata de un dezechilibru care a dus la dezlantuirea materiei in univers decat in logca ta. Dar, poate sunt eu mai retardel, nu stiu..
 10. My gender is attack helicopter.
 11. Mersi frate <3

 12. Mie imi plac unicornii. Voua?
 13. Cererile nu pot fi decat pentru Builder sau Helper, in cazul in care ai minim 14 ani, 48 de ore jucate pe server si aplicatiile sunt deschise. Oricum aplicatiile le poti face in topicul Informatii, daca iti merge sa lasi un reply la cereri helper, daca nu faci un topic nou acolo, in Informatii.
 14. @Sawubonai Falticeni? Ce faci acolo frate Fac 12 ore pan' acolo ej nebun. Nu esti atat de important incat sa consum 12 ore sa vin dupa tine
 15. Serverul este online baieti, va asteptam! Surprizele vor aparea maine.