Jump to content

NEW - Rapoarte de activitate obligatorii și Waruri de Vară. Detalii aici
Modificări în facțiuni și reguli. Detalii aici

Moshu

MC-Team
 • Content count

  154
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

186 Extraordinary

About Moshu

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday 04/12/2002

Contact Methods

 • Website URL
  http://mc.b-zone.ro
 • Yahoo
  minecraft@b-zone.ro
 • Skype
  edward.nanescu
 • Steam ID
  http://steamcommunity.com/id/radunno

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Hobbies
  Programming, VFX, Photoshop

Previous Fields

 • Real name
  Edy
 • RPG1 Nickname
  Komika
 • RPG2 Nickname
  Komika

Recent Profile Visitors

1251 profile views
 1. dayum. feel the burn
 2. saluuut
 3. Salut, Dupa cum stiti, pe data de 15 iunie 2018, vom aplica un wipe serverului, si vom inregistra o perioada de mentenanta de aproximativ o saptamana pentru a pregatii totul pentru un nou inceput. Pentru cei care sunt noi, uitati in ce consta un wipe pe serverul nostru: - Harta este resetata, va fi inlocuita cu una generata custom (A mai fost in trecut pentru cei ce sunteti mai vechi) - Toate protectiile, chesturile itemele vor fi sterse (Doar daca nu achizitionati pachet de salvare iteme / constructii pentru wipe) - Gradele permanente vor fi restituite DOAR daca ne contactati cu o dovada a faptului ca ati cumparat gradul. Daca l-ati castigat la crates sau l-ati cumparat cu puncte, nu aveti dreptul sa il recapatati gratuit. - Punctele si banii vor fi resetate, la fel si orice alta forma de economie - Pluginuri si joburi noi (Update mare) - Questuri noi - Spawn si warpuri noi - Sisteme noi - Eventuri in primele saptamani de dupa wipe pentru a va ajuta sa va recuperati o parte din avere - Website putin diferit - Multe alte schimbari estetice si de performanta - Schimbare de host, vom trece pe unul mult mai puternic. - Pentru un Change Log complet, vizitati http://mc.b-zone.ro dupa data de 22 iunie 2018. - In timp vom adauga mai multe servere (Cei care sunteti mai vechi probabil stiti) cum ar fi SkyBlock, Prison, MiniGames, SkyWars, si multe altele. - Regulamentul va fi si el schimbat, sa nu uitati sa dati o geana si peste el. - Stafful inactiv dupa data de 13 iunie va fi eliminat si se vor deschide aplicatiile de helperi si builderi. - Toate statisticile vor fi sterse - Remedieri in materie de securitate, diverse patch-uri si actualizari vor fi aduse la zi. Ne cerem scuze ca trebuie sa facem asta, dar orice server survival are nevoie de un inceput nou din cand in cand. Nu veti regreta cand vor iesi la iveala surprizele pe care vi le-am pregatit. Va dorim un joc placut in continuare si speram sa ramaneti cu noi si dupa wipe. Preturi pachete wipe: 1. Double Chest - 4 euro (Nu se salveaza shulkere) 2. Single Chest - 2 euro (Nu se salveaza shulkere) 3. Constructie - 4 euro, Se salveaza o constructie oarecare, chesturile, shulkerele, furnance-urile, enderchest-urile, etc, nu sunt incluse, doar constructia. 4. Protectie - 10 euro, consta intr-o protectie (Tot ce se afla in el), daca cumparati pentru 2 protectii, primiti un single chest salvat gratuit. Pentru orice alta oferta inafara de cele listate mai sus, putem discuta in privat.
 4. Ai primit rank-ul.
 5. Ceaw baieti, care-i treaba?
 6. Corect, pentru a primi YouTuber, ori faci o promovare (Si normal, te angajezi ca vei continua cu o serie / live-uri / episoade ocazionale)
 7. Esti unguroaica?

  1. Blep

   Blep

   igen

 8. Explica-mi in privat si se rezolva
 9. Okay, T/C then.
 10. Din ceea ce vad, probabil ti-ai pus un texture pack. Cauta in Options > Resource Packs, si vezi daca se afla ceva acolo.
 11. Cererile vor mai fi deschise pana Duminica! Pana atunci mai aveti timp sa aplicati pentru a avea o sansa de a face parte din echipa noastra! Nu uitati, cu cat aplicatia este mai buna cu cat aveti sanse mai mari de a fi acceptati!
 12. Moshu faci ceva in privinta la VIP?

   

  1. Moshu

   Moshu

   Am avut o mica inactivitate, se va rezolva cand voi avea posibilitatea.

   Data viitoare contacteaza-ma pe Discord sau Skype, aici nu iti garantez ca voi raspunde imediat.

 13. Quote

  Minioff.

   

  1. Minioff

   Minioff

   B-Zone cel mai tare :)
   Si cea mai buna comunytate

 14. Moshu am nevoie de ajutor.
  Am primit la benificii acces ./vipshop dar nu mia dat 

  NemeSyS a zis sa vb cu tine despere asta poti sa faci ceva...de exemplu VIP
  ?
  ;)
  Semnat Minioff

 15. @Freaka Pai daca stai sa te gandesti, zombii sunt putreziti si sunt infestati cu gandaci. Este sansa de 10% sa se spawneze Silverfish cand omori un zombie. Zic sho
×