Asteptam propunerile voastre legate de forum aici: https://forum.b-zone.ro/forum/202-forum-suggestions/

Welcome to B-Zone Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Moshu

MC-Team
 • Content count

  130
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

107 Extraordinary

About Moshu

Contact Methods

 • Website URL
  https://forum.b-zone.ro/forum/860-mcb-zonero/
 • Yahoo
  edwardnanescu@gmail.com
 • Skype
  edward.nanescu
 • Steam ID
  http://steamcommunity.com/id/radunno

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Hobbies
  Programming, solving bugs, Photoshop

Previous Fields

 • Real name
  Eduard
 • RPG1 Nickname
  Komika
 • RPG2 Nickname
  Komika

Recent Profile Visitors

850 profile views
 1. Cererile nu pot fi decat pentru Builder sau Helper, in cazul in care ai minim 14 ani, 48 de ore jucate pe server si aplicatiile sunt deschise. Oricum aplicatiile le poti face in topicul Informatii, daca iti merge sa lasi un reply la cereri helper, daca nu faci un topic nou acolo, in Informatii.
 2. @Sawubonai Falticeni? Ce faci acolo frate Fac 12 ore pan' acolo ej nebun. Nu esti atat de important incat sa consum 12 ore sa vin dupa tine
 3. Serverul este online baieti, va asteptam! Surprizele vor aparea maine.
 4. Am intarziat cu deschiderea, dar speram ca maine vom putea deschide, in acest moment instalam serverul. Nu a fost vorba de dificultati propriu zise dar nu am avut timp efectiv sa ducem la capat tot, si alte probleme (Nu se putea sa nu dam de probleme si de data asta) Dar, pentru a ne revansa, v-am pregatit mici surprize pe server. Va multumim pentru rabdare, si va asteptam sa va jucati in weekend.
 5. Vom experienta un Downtime de aproximativ 1-2 zile pentru a muta hostul si probabil la o zi sau doua dupa mutare Inca o zi de optimizare si testari (Downtime) dar dupa serverul va rula mult mai fin si veti avea ping mult mai mic. Pentru intrebari nelamuriri aveti grupul de Discord unde va raspunde un membru Staff: https://discord.gg/YbNhSAN
 6. Johny's got jokes =)))
 7. Ce nume pe 1? :> JonathaNN?
 8. N A S P A
 9. Marca 100k aci la baiatu
 10. =))) Daca zici tu
 11. Bine uite misiuni fac bani de infernus rawz
 12. Salot renyy, cfff?
 13. Okay, I will check the story with the admin that banned you, but besides that, I will unban you.
 14. Si la voi ploua?
 15. Astazi am dat wipe pentru a trece la versiunea 1.12 si pentru a reface serverul de la 0 In decursul zilei de 1 septembrie vom reporni serverul, cand terminam de organizat tot Sunt sanse sa existe unele buguri dar minore, care ar trebuii raportate imediat pentru remedierea lor in scurt timp, pana atunci ne puteti ajuta cu un raspuns la intrebarile din acest chestionar: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd4zMqEFWWlY40f-0buBQlyLahj0-y18MWGpUIy1QlhP4qr5Q/viewform Postul cu update-urile serverului va fi creat pe parcursul zilei de maine in sectiunea Informatii.