Jump to content

Severide - Problema Crash - GTA

Quechua
 Share

Recommended Posts

Romana:

Nume: Severide
Ce problema ai?: Iau crash cand ma loghez
O scurta descriere a situatiei: Pur si simplu cand ma logez iau crash

Screenshot:

Alte precizari: Nu merge ceva anticrash, etc

am incercat Foramte D, Reuinstalare GTA-SaMp... nu stiu ce sa ii mai fac

Nume: [N]atura[L]

Ce problema ai?: Crash samp.

O scurta descriere a situatiei: Cand dau click dreapta si dau Connect stau 2-3 secunde si pur si simplu mi se inchide ca si cum nu l-as fi deschis ! Va rog ajutati-ma :(

trebuie sa iti faci topic-ul tau, nu sa dai reply la topic-ul altuia

urmareste regulamentul si modelul de postare in sectiunea aceasta.

revin cu edit la problema ta severide.

edit :

deci, ar trebui sa scapi usor de problema cu urmatorul lucru :

te duci unde e instalat gta-ul, click dreapta pe samp.exe, proprietati dupa care mergi la compatibilitati iar aici mergi la " run this program in compatibility mode for " iar aici selectezi : " Windows 98 / Windows Me "

daca tot nu merge, mai am cateva propuneri, astept raspunsul tau

Edited by Radu

@@Radu, YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESssssssssssssssssSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Multumesc , sa-mi dai adresa, sa pot veni sa te pup !

@@Radu, YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESssssssssssssssssSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Multumesc , sa-mi dai adresa, sa pot veni sa te pup !

ma bucur ca am putut sa te ajut

daca mai ai probleme anunta-ma pe PM

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.