Jump to content

Creatii:MasterBoy

AlexGtP
 Share

Recommended Posts

ma nu inteleg cum nu am urmarit toti pasi .. :| asa mia spus si florin am luato inca o data si ... am facut toti pasi unu dupa alutu vreau mai amanuntit

PS: am o parere ca nu va place de mine de ziceti mereu asa :))

Edited by MasterBoy

master stai linistit ca nu avem nimic cu tine suntem toti colegi nu avem dc sa avem ceva cu tine.. iti spunem asta deoarece vrem sa avansezi , sa iti dai seama unde gresesti , ce trebuie corectat . Sincer cand m-am apucat si eu la inceput de ps primeam numai critici intr-un final mi-am dat si eu seama... Sfatul meu este sa te uiti pe cat m-ai multe tutoriale , pentru ca nu iti spunem ca sa ne batem joc de tine.

On: referitor la ultima creatie nu imi plac liniile acelea facute cu pen tools m-ai ales ca nu le-ai sters de pe render , cand m-ai vrei sa faci asa ceva , punele pe opacity sau soft light cu 80% si sterge efectu de pe render.. Incearca un boarder da un alt efect :P si momentan lasa textul :P sau uitate si la tutoriale cu text, si ia-ti alte fonturi ca ala chiar e urat sincer :P Succes si sper sa revii cu creatii mult m-ai bune .. astept sa vad :X

WTF :|

Hai frate :|

Ai cititi vreun tutorial pana acum ? Eu nu prea cred, dupa cum lucrezi.Fara suparare,apucate sa citesti cateva tutoriale.Si sa poti sa-ti formezi un stil de a lucra.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.