MadalinArt Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Salutare, aici îmi voi posta tot ce fac, tot ce ține de design. Aștept sfaturi, critici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edison Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Pentru inceput e OK. Eu unul nu sunt un cunoscator al photoshopului insa imi dau seama ca mai ai de muncit. Mai ales la texte. Incearca sa le faci mai clare...daca intelegi ce vreau sa spun. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted March 3, 2015 Author Share Posted March 3, 2015 Înțeleg, încerc să fac tuturor pe plac, de când am postat portofoliul am început să răspund la cereri și am lucrat la: Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Zhao Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Frumoase creatii. Chiar te pricepi. Felicitari pentru munca depusa si sper sa mai postezi si altele. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soldatel Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Frumos, felicitări ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noziR Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Asta e arta ? Pfuai, daca asta numesti tu arta inseamna ca lucrarile lui Frezmy ce sunt ? Mai ai de lucrat la text, redimensionare, blur. O parere la portofoliul meu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Încadrarea e varză. Ține apăsat pe SHIFT când pui stockul. Nu se mai deteriorează, doar se redimensionează. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted March 3, 2015 Author Share Posted March 3, 2015 (edited) Încadrarea e varză. Ține apăsat pe SHIFT când pui stockul. Nu se mai deteriorează, doar se redimensionează. Mulțumesc de sfat. Am de lucru la încadrare, mi s-a mai zis. NEW: Edited March 4, 2015 by MadalinArt Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUG Uzzi Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 @@MadalinArt, Imi plac cateva dintre ele , arata foarte bine .. @, tu te crezi profesionist ? fiecare invata cu timpul ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 Mulțumesc. NEW: Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Cand redimensionezi o imagine, tragi dintr-unul din colturi tinand apasat pe SHIFT. De exemplu, in avatarul de mai sus, cel cu Shane, nu ti se pare ceva ciudat? Si inca ceva, legat de text, incearca sa-l plasezi cat mai aproape de focar, si ai grija ce fonturi/culori alegi, sa nu sara in ochi. Bafta! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parker X Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Frumos.Felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted March 5, 2015 Author Share Posted March 5, 2015 (edited) Mulțumesc. Am primit niște sfaturi prin PM de la Ming, uite ce a ieșit: Edited March 5, 2015 by MadalinArt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lin ux Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 @@MadalinArt, Îmi plac avatarele,dar unele sunt luate de pe net și schimbate numele,dar asta nu contează,aiă ți-au cerut tu ai facut. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted March 5, 2015 Author Share Posted March 5, 2015 Nu este vina mea pentru stock-uri, ce mi-au cerut eu am încercat să le fac. Dacă dorești unul, PM sau cerere. Mulțumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ascaridioza Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Bravo, sunt destul de bune!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
West Kay Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Frumoase chiar daca mai sunt neclaritati. Daca ai timp creeaza si pt. mn. un avata di o semnatura. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Makk Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Very Good !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South keNNeDy Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Foarte frumoase, felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted March 7, 2015 Author Share Posted March 7, 2015 Mulțumesc tututor: NEW: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEALERtov Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Logourile sunt prea aspre lamargini,nu-mi dau seama cum le faci... Iar la text secundar,pune un size mai mic,si fata acel stroke. Imi place acel avatar cu Madalin Link to comment Share on other sites More sharing options...
rikos Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 They are all very nice! Good work! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted March 8, 2015 Author Share Posted March 8, 2015 Toate creațiile astea au fost făcute astăzi, am răspuns la toate cererile de la zona PhotoShop. Mi-a luat aproximativ 2h jumătate. Aștept păreri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MykeSwasHERE Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Foarte frumoase, si iti mai multumesc odata, sper sa ajungi designer Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted March 9, 2015 Author Share Posted March 9, 2015 Creatii facut astazi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts