Storm.Shadow Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Nume: Sn[a]k3 Ce problema ai?: pai nu pot deschide PC-ul. O scurta descriere a situatiei: Las SS-ul să vorbească. Screenshot: http://m.imgur.com/3YyYKbG,yaUQj5s Alte precizari: Help me please! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevirdDab Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Hard Diskul e vazut in bios? Daca nu, verifica alimentarea lui si daca cablul sata e prins bine de el. Mai ales ca problema asta vine dupa ce ai umblat in el scotand placa video, sigur ai atins tu ceva aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 @, sistemul tau de operare te informeaza ca ai un CD/DVD, stick, hard bootabil inserat in unitate, scoate-l din unitate. Dupa ce ai terminat de facut ce ti-am scris mai sus, intra in BIOS si selecteaza prima butare sa fie facuta prin hard drive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Storm.Shadow Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 @, sistemul tau de operare te informeaza ca ai un CD/DVD, stick, hard bootabil inserat in unitate, scoate-l din unitate. Dupa ce ai terminat de facut ce ti-am scris mai sus, intra in BIOS si selecteaza prima butare sa fie facuta prin hard drive. Nu am nimic in unitate. Poți să-mi dai un tutorial cum sa fac aia in BIOS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Nu am nimic in unitate. Poți să-mi dai un tutorial cum sa fac aia in BIOS? In video-ul asta gasesti exact ce trebuie sa faci: Daca nu te descurci iti las skype-ul meu prin PM si te ajut eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Storm.Shadow Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 In video-ul asta gasesti exact ce trebuie sa faci: https://www.youtube.com/watch?v=Oy2R3Tl9rIE Daca nu te descurci iti las skype-ul meu prin PM si te ajut eu. Sincer aș vrea să ma ajuți pe skype dar faza e ca eu nu pot deschide PC-ul din cauza aia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Sincer aș vrea să ma ajuți pe skype dar faza e ca eu nu pot deschide PC-ul din cauza aia. te descurci dupa tutorial ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Storm.Shadow Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 (edited) Nu prea, exact asta am făcut și eu. Edited March 4, 2015 by S n a k 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LS Tenpenny Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Verifica cablurile de alimentare si toate cele. Ce tip de HDD ai? Sata/IDE? Da-mi quote si te ajut eu mai departe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 (edited) du-te la boot device si scoate floppy sau cd/dvd rw Edited March 9, 2015 by Radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 TC vechime + 1 saptamana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts