Jump to content

[B-ZONE TV] Paradoxal Life, Sezonul 1, Episodul 3 - '58[FULL HD]

NEDE
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Paradoxal Life, Sezonul 1, Episodul 3 - 58[FULL HD]
Gen: Actiune, Drama
Data: 4/03/2015
Scurta prezentare: In acest episod, '47 captureaza un infractor, acesta practicand violenta domestica. Pe viitor, veti vedea ca acesta va fi implicat in alte scene. Tot in acest episod, '47 aresteaza seful agentiei de hitmani, tradand cu totul agentia, iar un nou recrut, Agent '58 se va alatura. Vizionare placuta.

@Adi007 - Multumesc pentru sugestii! Le-am luat in considerare.

@DaniSteptu - Multumesc pentru sugestie! Nu e cel mai reusit Thumbnail, dar ti-am respectat propunerea.
Link:

http://youtu.be/lv1QMTbhhoI

Puteti urmari toata seria Paradoxal Life, chiar aici: https://www.youtube.com/playlist?list=PLvN4mwT53_t4VfAP1EQN_RQchPw62snI_

Edited by Gabi ToV

Pentru inceput este bine, dar mai trebuie sa lucrezi, fa un intro, ar fi mult mai bine, incearca sa faci mai buna calitatea si nu te mai grabi, lucreaza incet, asta le spunem tuturor, nu va grabiti cand faceti un film/clip.

Cauta o muzica de background mai buna si incearca sa te organizezi mai bine.

Pentru inceput este bine, dar mai trebuie sa lucrezi, fa un intro, ar fi mult mai bine, incearca sa faci mai buna calitatea si nu te mai grabi, lucreaza incet, asta le spunem tuturor, nu va grabiti cand faceti un film/clip.

Cauta o muzica de background mai buna si incearca sa te organizezi mai bine.

Sunt la inceput totusi. :)

Am decis ca la acest episod, intro-ul sa fie unul direct, mai in forta. Deobicei fac un intro, specific episodului, bineinteles.

Daca te referi la un intro facut in C4D sau mai stiu eu, care sa fie acelasi la toate episoadele, nu am de gand s-o fac, deoarece vreau ca serialul sa fie mai mult "cinematic" decat "stil gaming".

Multumesc pentru sugestii!

Edit: Si cu calitatea, filmez cu bandicam, la calitate 80, full hd. Si clipul este la 1080p. Crezi ca ar arata mai bine daca mi-as pune si la GTA calitate mai inalta de 1024? Sa-mi pun 1080x1024 sau 1366x666 ?

Edited by Gabi ToV

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.