Jump to content

Cerere - qDanny - Avatar

DaniDaniel qDanny
 Share

Recommended Posts

• Nick: [JMK]qDanny.
  • Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar
  • Imagine (obligatoriu pentru semnatura): -
  • Tema (In caz ca nu exista o imagine): Random
  • Text: qDanny
  • Dimensiuni: Mari, vreau ceva mare.
  • Alte precizari: -

No inspiration.

http://imgur.com/79P8uat

Edited by R3mYx

@@layzz, ai report. In primul rand, e facuta in paint doar ai adaugat un scris pe niste imagini, nu inseamna ca e avatar. Imaginile astea sa ti le pui tu la avatar, nu pun eu avatare deastea. Daca esti milog, sunt numai bune pentru tine.

=)))))))))))))))))))))))))))))))) mă faci să râd, sunt făcute în paint? adică, pentru tine, photoshop înseamnă BLUR?

uită-te și plângi

i8Xz2T4.png

1phHsOT.png

@@layzz, nu am de ce sa plang pentru un avatar. Plangi tu acolo ca n-ai prieteni. Or fi facute in Paint, dar totusi doar un text? Si ala mic de zici ca e in paint.

fiecare om are prieteni, și ai vrea să-ți fac cu un text mai mare decât avatarul? ne, mie îmi plac textele mici, ai zis random, deci cum vreau

@@layzz, random random am zis. Dar zici ca e in Paint. In fine, daca nu mai primesc creatii, am de ales intre primele 3.

nu e paint, e modificat din adjustments, levels, curves, exposure, offset, gamma correction, etc. n-am adăugat blur, de ce? mi se pare o prostie blurul

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.