Jump to content

Cele mai delicioase si satioase ciorbe de post


AIM Shadow
 Share

Recommended Posts

Cele mai delicioase si satioase ciorbe de post

652x450_154282-cele-mai-delicioase-si-sa

Deoarece a inceput postul Pastelui si iti poate fi un pic mai greu sa gatesti mancaruri complexe, iti propunem cateva retete de ciorbe delicioase. Sunt usor de preparat, gustoase si tin si de foame. Nu doar gustul, ci si mirosul ademenitor al acestora te vor face sa iti mai pui o portie!

Ingrediente:

  • 500 g fasole boabe
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • sare
  • 600-700 ml bors
  • leustean verde sau uscat
  • 1 rosie
  • 1 radacina de pastranac

Cum se prepara:

Alegi fasolea, o speli si o pui la inmuiat, in apa rece, peste noapte. A doua zi, pui fasolea la fiert, in apa rece. Intre timp, tai marunt ceapa si rosia si dai morcovul si pastranacul pe razatoare. Cand fasolea da in clocot, pui ceapa, sarea, morcovul si pastranacul, iar dupa 10 minute torni si borsul. Lasi sa mai fiarba aproximativ 15 minute, dupa care pui si rosia taiata marunt. Mai lasi sa fiarba putin, apoi iei de pe foc si adaugi leusteanul. Ciorba o poti servi atat calda, cat si rece, cu o salata de ceapa.

 

 

 

 

Sursa


Edited by neXt Shadow
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.