DerVectron Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Nick-ul tau: [T4L]LTERAIL Server: RPG 1Descrierea bugului: Cand cineva imi fura masina nu imi apare mesajul sa anunt politia [ /call 112]. Am patit o data, am crezut ca nu e nimic, am patit a doua oara.. a treia.. a patra oara si deja e enervant. Screenshot(s): Nu e nevoie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Zhao Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Daca iti fura cineva masina cu ajutorul comenzii /work (de la job-ul car jacker) nu iti apare mesajul pentru call112 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DerVectron Posted March 10, 2015 Author Share Posted March 10, 2015 Asa "noroc" sa fi avut sa prind 4 hoti de masini? Nu cred.. plus ca unul din ei era incepator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Există posibilitatea unor desincronizări, însă sunt destul de sigur că sistemul funcţionează aşa cum trebuie în majoritatea situaţiilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.