Jump to content

Recomandare Componente

Recommended Posts

1. Nick: AlexKi8lliu aka Kover

2. Buget: Nelimitat.

Componente pe care vreau sa le pastrez ( HDD/CPU/Periferice etc. ): Da, HDD, Ram, Sursa si placa de baza!

Aveti nevoie de monitor?: -

Aveti nevoie de periferice?: Daca as stii ce sunt..

Pentru ce va fi folosit PC-ul (G aming/Office/Multimedia)?: Gaming & MultiMedia

Cand planuiti sa faceti achizitia (zz/ll/aaaa)?: Cand o fi..

Doriti ca PC-ul sa fie silentios?: Nu neaparat..

Alte precizari: As avea un plan un procesor (http://www.amazon.co.uk/AMD-FX6300-Edition-4-1GHz-Socket/dp/B009O7YORK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1426111762&sr=8-1&keywords=amd) si o placa video ( http://www.amazon.co.uk/Asus-Nvidia-GeForce-Graphics-Express/dp/B00KO2404Q/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1426111806&sr=8-1&keywords=nvidia+geforce+gt+740 )! Dar, nu stiu daca sunt compatibile cu place mea da baza, uitati aici niste ss-uri cu DXDIAG ( )

Edit: Daca imi puteti lasa un link cu o placa video cu aceleasi performante ca cea de mai sus (la radeon ma refer, stiu ca sunt mai ieftine, si au cam aceleasi perfoarmante)

Edited by AlexKi8lliu aka Kover

Ati Radeon nu mai exista, au fost cumparati de AMD prin 2010 sau 2009, si nu sunt mai ieftine. Asta e un mit ca Intel e mai scump ca AMD sau ca Nvidia sunt mai scumpi ca AMD. La placi video mai zici ca in unele categorii de pret ( pe la 250-300 si 700-800 ) castiga AMD, in rest, Nvidia e peste. Insa la procesoare, AMD chiar ca nu mai castiga in nicio categorie de pret, ei au ramas doar cu frecventa mare si performanta mica. Iar procesorul acela nu se potriveste pe placa ta de baza.

Fa alt topic cu 2 saptamani inainte sa faci achizitia, preturile se tot schimba, tot apar noi componente. Peste o luna e posibil sa merite altceva. Uite acum ce ai putea lua cu buget "nelimitat" ( ma indoiesc ca e nelimitat daca tu alegi placa video jalnica de 350 lei si cpu de 400 lei ):

http://www.mediadot.ro/wishlist/54369/

Ati Radeon nu mai exista, au fost cumparati de AMD prin 2010 sau 2009, si nu sunt mai ieftine. Asta e un mit ca Intel e mai scump ca AMD sau ca Nvidia sunt mai scumpi ca AMD. La placi video mai zici ca in unele categorii de pret ( pe la 250-300 si 700-800 ) castiga AMD, in rest, Nvidia e peste. Insa la procesoare, AMD chiar ca nu mai castiga in nicio categorie de pret, ei au ramas doar cu frecventa mare si performanta mica. Iar procesorul acela nu se potriveste pe placa ta de baza.

Fa alt topic cu 2 saptamani inainte sa faci achizitia, preturile se tot schimba, tot apar noi componente. Peste o luna e posibil sa merite altceva. Uite acum ce ai putea lua cu buget "nelimitat" ( ma indoiesc ca e nelimitat daca tu alegi placa video jalnica de 350 lei si cpu de 400 lei ):

http://www.mediadot.ro/wishlist/54369/

Nu îmi trebuie un PC sa stau cu el pana voi muri.. Vrei sa filmez Samp si sa joc CS:GO / ETS2 pe high. La configurațiile mele joc mediu (cs) si pe low(ets) iar in Samp filmez cu 30fps in halfsize..

Pe ce rezolutie? Si zi un buget, eu am avut nevoie de in jur de 4000 lei ( monitor inclus ) ca sa joc ets 2 pe ultra 1080p si sa am 55-60 fos constant.

P.S. Nici un pc de 10.000 euro nu-ti duce mai mult de 4 ani jocurile pe high.

Edited by RevirdDab

iti fac pe seara o configuratie de gaming cu AMD, voi da edit la post-ul asta, la aproximativ 19:00.

acum nu pot ca trebuie sa fug la faculta.

Edited by Radu

Gaming si AMD? Esti constient ca in gaming, AMD sunt varza, puterea per nucleu fiind foarte mica? Amd merita luat in seama doar pe la 500 lei, unde ai fx 6300 vs i3 haswell si fiecare are avantajul lui.

am sa te rog sa nu mai postezi aiurea, nu e prima data cand eu sau weeld iti spunem sa nu mai postezi aiurea.

e ultimul avertisment.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.