Tachen69 Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Nu pot instalat fonturi omfg... am sters niste fonturi pentru ca nu imi mai mergea after effects si acum cand dau sa instalez pur si simplu imi apar hide si dupa imi dispar... ce ar trebuii sa fac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Hmm, tu cum le instalezi, cu drag&drop in folderul Fonts din Windows? Daca da, incearca sa le instalezi prin celalalt mod si anume deschizi fisierul cu fontul si dai Install, sus in stanga. Si eu am intampinat problema la un moment dat si parca asa am rezolvat-o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tachen69 Posted March 13, 2015 Author Share Posted March 13, 2015 Am rezolvat, poti da Tc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts