Jump to content

Problema - samp

RAZEN'ROYAL

Recommended Posts

Asta o setezi doar din timecyc si probabil nu te pricepi sa editezi timecyc-ul jocului.

Sau mai poti incerca cu o textura foarte mica in locul celei originale din particle.txd, insa va schimba si farurile masinilor.

Incearca sa scoti acel colormod, iar daca nu merge scoate modurile legate de culoare, editare, schimbare, adica, acela care sub radar iti scrie razen imparatu, schimba culoarea fontului la cea normala, sau cauta altul, dar in primul rand scoate colormod.

@ sa bage alt samp? :))))) Eu zic sa ramai la discutii RDT, cat de prost sa fii sa ii spui sa bage alt samp cand el poate are probleme cu altceva?

ON: raZen, intra in game, si pune Brigthness sau cum se scrie, la jumate, sau nustiu, pana vezi ca nu mai lumineaza.

@ pentru nimic, dai si un +1 :)

Chiar nu-mi pasa de +1-uri, insa am fost primul si singurul care a pomenit de particle.txd de pe aici, nu ti se pare cam ciudat sa ceri tu +1 pt ceva ce nu ai zis? Inafara de colormod ( si a zis cu un post inainte ca nu are colormod ), ai spus doar prostii in postul tau...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.