RAZEN'ROYAL Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Întrebarea / Nelămurirea: Cum pot face sa nu mai se vada asa luminile? Screenshot (în caz că este necesar): http://imgur.com/EetC9SC Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToVarasu Row Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Nu inteleg ce vrei sa spui, in poza ta se vede cum ca ai avea probleme cu forumul, nu cu sampul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heere Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 nuss dupa cate vad cum a spus colegul probleme de la forum nu de la samp Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAZEN'ROYAL Posted March 14, 2015 Author Share Posted March 14, 2015 @@Heere,Trebuia sa postezi si tu aici, ca daca nu nu faceai +1 @, Sa fac sa nu mai lumineze asa becurile : http://imgur.com/EetC9SC Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToVarasu Row Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Ai colormod ? De la el poate fi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAZEN'ROYAL Posted March 14, 2015 Author Share Posted March 14, 2015 Am doar modul ala cu numele, din dreapta nickului care isi schimba culoarea, si alalalt texdraw l-am scos, mai am si carrainbow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevirdDab Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Asta o setezi doar din timecyc si probabil nu te pricepi sa editezi timecyc-ul jocului. Sau mai poti incerca cu o textura foarte mica in locul celei originale din particle.txd, insa va schimba si farurile masinilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakon Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Incearca sa scoti acel colormod, iar daca nu merge scoate modurile legate de culoare, editare, schimbare, adica, acela care sub radar iti scrie razen imparatu, schimba culoarea fontului la cea normala, sau cauta altul, dar in primul rand scoate colormod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAZEN'ROYAL Posted March 14, 2015 Author Share Posted March 14, 2015 @@RevirdDab, Daca schimb particle.txd se poate rezolva? @, Nu cred ca e de la aia, cand nu aveam nici un mod, se vedea la fel, eu cred ca e de la particle.. EDIT: Am scos toate modurile care-si schimba culoarea, colormod, si tot asa arata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaCsTaBeRR Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Este de la colormod-ul pe care il folosesti ,scoate colormod-ul ca sa numai lumineze asa ,joaca default. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAZEN'ROYAL Posted March 14, 2015 Author Share Posted March 14, 2015 @,L-am scos si tot asa este.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaCsTaBeRR Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 @,Baga alt sa-mp ,nush ce sa zic ,mie nu mi se vede asa .. si joc default.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakon Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 @ sa bage alt samp? ))) Eu zic sa ramai la discutii RDT, cat de prost sa fii sa ii spui sa bage alt samp cand el poate are probleme cu altceva? ON: raZen, intra in game, si pune Brigthness sau cum se scrie, la jumate, sau nustiu, pana vezi ca nu mai lumineaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAZEN'ROYAL Posted March 15, 2015 Author Share Posted March 15, 2015 @, Am rezolvat, mersi de ajutor, am schimbat particle si efectele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakon Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 @ pentru nimic, dai si un +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakon Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 x2 post :@ :@ :@ :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevirdDab Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 @ pentru nimic, dai si un +1 Chiar nu-mi pasa de +1-uri, insa am fost primul si singurul care a pomenit de particle.txd de pe aici, nu ti se pare cam ciudat sa ceri tu +1 pt ceva ce nu ai zis? Inafara de colormod ( si a zis cu un post inainte ca nu are colormod ), ai spus doar prostii in postul tau... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Problema a fost rezolvata, topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.