Jump to content

[B-ZONE TV] Paradoxal Life, Sezonul 1, Episodul 4[FULL HD]

NEDE
 Share

Recommended Posts

Vizionati acum toata seria Paradoxal Life! https://www.youtube.com/playlist?list=PLvN4mwT53_t4VfAP1EQN_RQchPw62snI_

Titlul clipului: [b-ZONE TV]Paradoxal Life, Sezonul 1, Episodul 4
Gen: Actiune, drama
Data: 15/03/2015
Scurta prezentare: In acest episod, scurt fiind din pacate, '47 se infiltreaza intr-o retea mare de infractori.
Link:

https://www.youtube.com/watch?v=jhmS-CV6U8w&list=PLvN4mwT53_t4VfAP1EQN_RQchPw62snI_&index=5

Edited by Gabi ToV

Nu ai tinut cont de sfaturile noastre, tot asa ai ramas.

Nu mai posta 1000 de episoade in cateva zile, toate sunt la fel, doar locurile difera, actiunile nu se leaga, nu prea are sens.

Mai bine stai o saptamana lucrand la unul mai bun decat sa-l faci intr-o zi si sa nu iti iasa nimic.

Iau in considerare sfaturile pertinente, multumesc.

@RevirdDab, idem si pentru tine. Iau in considerare sfaturile pertinente, de la cine mai are clipuri, nu de la anonimi. Multumesc.

Spre exemplu: Adi007, DanISteptu, paulyks, le-am luat sfaturile in considerare.

Ce actiune vreti, va credeti in fast and furious? :))

Iau in considerare sfaturile pertinente, multumesc.

@RevirdDab, idem si pentru tine. Iau in considerare sfaturile pertinente, de la cine mai are clipuri, nu de la anonimi. Multumesc.

Spre exemplu: Adi007, DanISteptu, paulyks, le-am luat sfaturile in considerare.

Ce actiune vreti, va credeti in fast and furious? :))

N-ai luat niciun sfat in considerare. Paul ti-a dat cateva sfaturi, ai inceput sa te contrazici cu el si sa-l ataci ca nici el nu face mai bine si ca e la acelasi nivel ca tine.

Daca fac ceva de 10 ori mai bine decat "opera" ta, promiti ca nu ne mai arzi retina niciodata un clip de-al tau?

Tu nu poti nici sa nimeresti toaleta si faci un clip de 10 ori mai bun? Paulyks mi-a spus ca e prea stralucitor, am schimbat colormod-ul. Mi-a spus ca tranzitiile sunt naspa, am pus tranzitii mai bune. Sfaturile tale n-o sa le iau niciodata in considerare. P@

, o sa inchei seria in al doilea sezon, pana la urma poate ai dreptate, actiunea s-a cam dus, faptul e consumat, de la hitman la fbi, si cam asta e tot.

Edited by Gabi ToV

Tu nu poti nici sa nimeresti toaleta si faci un clip de 10 ori mai bun? Paulyks mi-a spus ca e prea stralucitor, am schimbat colormod-ul. Mi-a spus ca tranzitiile sunt naspa, am pus tranzitii mai bune. Sfaturile tale n-o sa le iau niciodata in considerare. P@

, o sa inchei seria in al doilea sezon, pana la urma poate ai dreptate, actiunea s-a cam dus, faptul e consumat, de la hitman la fbi, si cam asta e tot.

De la anonimi? Poate nu stii cine suntem noi, poti si singur sa te interesezi de filmele noastre si de performantele acestora.

O zi buna in continuare, noi ti-am dat sfaturi, acum faci ce vrei, asculti sau nu, ramai mediocru sau nu.

Ti-a zis mai multe, nu doar colormodul si tranzitiile.

Iar tranzitiile au ramas la fel, nu sunt deloc profesionale.

Frumos my boy ;)

Totusi :))

De cand iti tot spun sa filmezi si tu cu smooth camera aia sau alt program... Arata mai bine decat asa.. Sau macar CamHack, desii.. este cam vechi.

Dar nu conteaza asta ;)

Tu tine-o tot asea ca mergi bine, o sa te inveti pe viitor ;)

Edited by MaDoXxX

Vezi ca incalci copyright cu melodiile folosite, daca pana maine nu scoti toate melodiile din clip, iti dau report la toate clipurile si iti vor fii sterse, eventual contul banat.

Asta doar asa, sa te dai tu superior in fata celorlalti cu mediocritati.

Frumos my boy ;)

Totusi :))

De cand iti tot spun sa filmezi si tu cu smooth camera aia sau alt program... Arata mai bine decat asa.. Sau macar CamHack, desii.. este cam vechi.

Dar nu conteaza asta ;)

Tu tine-o tot asea ca mergi bine, o sa te inveti pe viitor ;)

Mersi, Talent. Da' cu smooth camera filmez, sa stii =))

@RevirdDab, nu incalc nimic. Chiar te rog sa dai report. Tot ce am avut "probleme" cu melodiile au fost in episodul 2, care a fost blocat pentru cetatenii germani, deoarece are in fundal All She Wrote, care este blocat in Germania.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.