Jump to content

[B-Zone TV] - DARK NIGHT

Evoque
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: DARK NIGHT
Gen: Horror
Data: 15.03.2015
Scurta prezentare: Era o noapte furtunoasa, nimic anormal până când a văzut o știre cutremurătoare. La început părea o prostie, dar aceasta s-a dovedit să nu fie chiar așa.
Link:

Edited by Jigsaw 18

Am revenit dupa o saptamana de munca cu cel mai bun film de pana acum.

Truth Sari :)))

Este absolut genial filmul, incredibil, felicitari baieti pentru munca depusa. Nu am mai vazut de mult asa ceva.

Frumos ba !

O v-am dat +1

Mi-am luat ursuletzul in brate si vreo 4-5 icoane impreuna cu 2-3 cruciulite si am zis Tatal-Nostru de 4 ori si crezul odata, cand m-am uitat la video, dar nu-i bai !! =)))

A iesit forta, mie imi place, continuarea vreau s-o vad.

Tot nu stiu cum ai agatat omul ala acolo pe sfoara aia impreuna cu acea carne de porc :)) [ 4:12 ]

Sunt skin-uri facute de tine ?

Felicitari, de puteam va dadeam mai multe +1 ;)

Frumos ba !

O v-am dat +1

Mi-am luat ursuletzul in brate si vreo 4-5 icoane impreuna cu 2-3 cruciulite si am zis Tatal-Nostru de 4 ori si crezul odata, cand m-am uitat la video, dar nu-i bai !! =)))

A iesit forta, mie imi place, continuarea vreau s-o vad.

Tot nu stiu cum ai agatat omul ala acolo pe sfoara aia impreuna cu acea carne de porc :)) [ 4:12 ]

Sunt skin-uri facute de tine ?

Felicitari, de puteam va dadeam mai multe +1 ;)

Multumim mult :D o sa vedem ce continuare vom face, nu sunt facute de noi skinurile, sunt niste moduri doar.

Felicitari pentru munca depusa, e super misto!

P.S: Cum faci/cu ce faci, sa pui in TV, d-alea? Sunt curios, poate pe viitor voi folosi si eu in filmul meu, mersi mult!

Felicitari pentru munca depusa, e super misto!

P.S: Cum faci/cu ce faci, sa pui in TV, d-alea? Sunt curios, poate pe viitor voi folosi si eu in filmul meu, mersi mult!

Se filmează la TV, simplu, iar apoi insereaza cu programul de editat clip în clip, îl face pe mărime și îl pozitioneaza. Se realizează cu Sony Vegas, avs, pinnacle, camtasya, CyberLink ,etc Edited by Gabi ToV

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.