Jump to content

keenan-problema sunet

Recommended Posts

Nume: keenan whitee
Ce problema ai?: cu sunetul
O scurta descriere a situatiei: Deci jucam mc azi dimineata si deodata pac,. se blocheaza imaginea pt o secunda is se aude un ticait, si e enervant de atunci face incontinuu, joc 10 secunde se blocheaza pt o secunda face ticait, si acum nu se mai aude sunetul in mc dar se aude ticauitul.. si pe desktop la fel patesc daca misc mouse, sageata aia.
Screenshot: -
Alte precizari: dau +3.

@,

Am si eu aceasta problema.

Se ''supra incarca'' pc-ul.

Chiar acu cateva min. imi facu sunetu, aveam lolu, skype, google deschis si alte probleme si se blocheaza.

Mie imi trece dupa 5 sec, face asta rar, ca s-o rezolvi, incearca sa folosesti mai putine resurse, de ex cand joci mc sa inchizi google si alte programe.

Sper ca ti-am fost de ajutor.

@,

Am si eu aceasta problema.

Se ''supra incarca'' pc-ul.

Chiar acu cateva min. imi facu sunetu, aveam lolu, skype, google deschis si alte probleme si se blocheaza.

Mie imi trece dupa 5 sec, face asta rar, ca s-o rezolvi, incearca sa folosesti mai putine resurse, de ex cand joci mc sa inchizi google si alte programe.

Sper ca ti-am fost de ajutor.

Nu e de la asta frate, si cand stau pe desktop asa si ma uit la el =)) misc mouse tic :|

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.