AIM Marki Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Nume: keenan whitee Ce problema ai?: cu sunetulO scurta descriere a situatiei: Deci jucam mc azi dimineata si deodata pac,. se blocheaza imaginea pt o secunda is se aude un ticait, si e enervant de atunci face incontinuu, joc 10 secunde se blocheaza pt o secunda face ticait, si acum nu se mai aude sunetul in mc dar se aude ticauitul.. si pe desktop la fel patesc daca misc mouse, sageata aia. Screenshot: -Alte precizari: dau +3. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IvanAlexandru Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 (edited) Intru cu team s-i te ajut dac-a vrei. Fara glume de genul aici, e primul avertisment. Edited March 18, 2015 by Radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 salut ce fel de ticait ? nu il poti filma sa aud mai exact ce fel de ticait e ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Marki Posted March 18, 2015 Author Share Posted March 18, 2015 salut ce fel de ticait ? nu il poti filma sa aud mai exact ce fel de ticait e ? Sal radu, amanator cu cel cand primesti un mesaj pe skype, stii? tic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ocaust Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 @, Am si eu aceasta problema. Se ''supra incarca'' pc-ul. Chiar acu cateva min. imi facu sunetu, aveam lolu, skype, google deschis si alte probleme si se blocheaza. Mie imi trece dupa 5 sec, face asta rar, ca s-o rezolvi, incearca sa folosesti mai putine resurse, de ex cand joci mc sa inchizi google si alte programe. Sper ca ti-am fost de ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Marki Posted March 19, 2015 Author Share Posted March 19, 2015 @, Am si eu aceasta problema. Se ''supra incarca'' pc-ul. Chiar acu cateva min. imi facu sunetu, aveam lolu, skype, google deschis si alte probleme si se blocheaza. Mie imi trece dupa 5 sec, face asta rar, ca s-o rezolvi, incearca sa folosesti mai putine resurse, de ex cand joci mc sa inchizi google si alte programe. Sper ca ti-am fost de ajutor. Nu e de la asta frate, si cand stau pe desktop asa si ma uit la el misc mouse tic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 lol, faina rezolvare ai primit incearca sa filmezi cu telefonul sau ceva, nu imi pot imagina tic-ul respectiv.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tovarasu' dupliN Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Posibil să ai probleme cu placa de sunet, respectiv driverul de sunet. Sunt unele erori ce ține de placa de sunet, respectiv acel ticăit (mi s-a întâmplat şi a trebuit să o schimb). Ciudat totuşi că se blochează PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ocaust Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 @@Radu, Eh, macar am incercat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 TC vechime + 1 sap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts