Jump to content

Problema - svchost.exe

Andreigl

Recommended Posts

Intrebare/Nelamurire:Ce'i chestia asta ce-mi ocupa 50% din memorie ? am 2gb ram(1,75 utilizabili) si peste 50% imi ocupa un program svchost.exe ... mi se declanseaza cand aprind carculatorul sau cand filmez pe sa:mp ... Stie cineva o rezolvare?

Screen: http://i.imgur.com/Gz3ez6G.jpg

Tin sa mentionez ca placa video e "termenata"

@@Shanker Nebunul, Depinde și de versiunea de Windows 7, eu nu am întâmpinat această problemă, dar am și memorie de 4 GB.

Ai aici un tutorial care te-ar putea ajuta:

**În Windows NT familia sistemelor de operare , svchost.exe (Gazdă service, sau svchost) este un sistem de proces care găzduiește mai multe servicii Windows . Svchost este esențială în punerea în aplicare a așa-numitelor procese de servicii partajate, în cazul în care un număr de serviciile pot partaja un proces pentru a reduce consumul de resurse. Gruparea mai multe servicii într-un singur proces conservarea resurselor de calcul, iar această analiză a fost de interes special pentru designeri NT, deoarece crearea de procese de Windows durează mai mult timp și consumă mai multă memorie decât în alte sisteme de operare, de exemplu, în Unix familie. Cu toate acestea, în cazul în care unul dintre serviciile determină o excepție netratată, întregul proces poate crash. În plus, identificarea serviciilor de componente pot fi mult mai dificil pentru utilizatorii finali. Probleme cu diverse servicii găzduite, în special cu Windows Update , raportate de către utilizatori (și cap de afiș în presa) ca implicând svchost.

Sursa: Wikipedia

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.