Jump to content

Vand cont metin2RO lvl 45

ZaA

Recommended Posts

Vand cont metin2RO server virgo(2) regat rosu ninja pe lama lvl 45 25%

Arme: fms+9 pag medie 18%, pumnale de lvl 42 +7 pumnale de lvl 36+8 arc corn+7 pag medie 26% ..si altele

Armura: armura lvl 42 +7 cu pv 1000(+piatra protectiei+2)

Alte iteme: papuci+4 cu pv 500, bratara de argint+6, cercei abanos+6, scut (nu mai stiu exact de care) +6, gluga zale +6

Alte precizari: Calul este armat(lvl11), sunt multe puncte puse la viata, aparare si atac, caracterul este de sex masculin are coafura ,,coada de cal" de aspect(permanenta) care ma costat 4 sau 5 euro, bani erau parca in jur de 150-200k yang, pe cont nu mai pot fi facute alte caractere (este ninja lvl 45 , 2 razboinici lvl 21 respectiv lvl 25 si un sura lvl 16). In inventar mai sunt si alte iteme nu retin acum care ca nu am mai intrat pe cont de aprox 3-4 saptamani.

Il dau pe 7 euro pe orange sau pe cont battleknight bun (nu conteaza ce server dar sa fie bun ca eu joc pe srv 3 si 4 dar vreau ceva mai bun)

Pt mai multe detalii si pt toate cele ma gasiti la id mess: cornel_cmn8

(%)

Vand cont metin2RO server virgo(2) regat rosu ninja pe lama lvl 45 25%

Arme: fms+9 pag medie 18%, pumnale de lvl 42 +7 pumnale de lvl 36+8 arc corn+7 pag medie 26% ..si altele

Armura: armura lvl 42 +7 cu pv 1000(+piatra protectiei+2)

Alte iteme: papuci+4 cu pv 500, bratara de argint+6, cercei abanos+6, scut (nu mai stiu exact de care) +6, gluga zale +6

Alte precizari: Calul este armat(lvl11), sunt multe puncte puse la viata, aparare si atac, caracterul este de sex masculin are coafura ,,coada de cal" de aspect(permanenta) care ma costat 4 sau 5 euro, bani erau parca in jur de 150-200k yang, pe cont nu mai pot fi facute alte caractere (este ninja lvl 45 , 2 razboinici lvl 21 respectiv lvl 25 si un sura lvl 16). In inventar mai sunt si alte iteme nu retin acum care ca nu am mai intrat pe cont de aprox 3-4 saptamani.

Il dau pe 7 euro pe orange sau pe cont battleknight bun (nu conteaza ce server dar sa fie bun ca eu joc pe srv 3 si 4 dar vreau ceva mai bun)

Pt mai multe detalii si pt toate cele ma gasiti la id mess: cornel_cmn8

(%)

nu mai stiu sa dau edit sau mai bine zis numi aparea casuta aia cu edit :-??:)) ..scz de dublu post... DAU CONTUl CU 4 EURO (ramane tot ce am scris mai sus) ..sau pe cont de steam

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.