Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Problema placa video

Recommended Posts

Nume:Dragos
Ce problema ai?:Acum 1 luna mi-am achizitionat o noua placa video deoarece cea veche se arsese.
O scurta descriere a situatiei:
Acum 1 luna mi-am achizitionat o noua placa video deoarece cea veche se arsese. Placa este Asus X550 si de cand am luat aceasta placa, am formatat calculatorul si toate cele.. imi face figuri la unele jocuri. De exemplu cs 1.6 inainte mergea fara pic de lag si aveam arma pe dreapta.. iar acum merge ca naiba, la fel si GTA San Andreas. Ce as putea face?
Screenshot: :O
Alte precizari: Va multumesc pentru timpul acordat !

salut

du-te la device manager, display adaptors - click dreapta pe placa video => properties => driver si imi faci un ss, sa stiu din ce data e driver-ul actual

astept raspuns

m-am interesat un pic de placa video, nu e chiar " noua " cum zici tu, credeam ca e ceva serie mai noua de care n-am auzit eu dar e vechea serie X..

nu te poti astepta la rezultate prea mari de la ea, din cauza asta iti sacadeaza

driver-ul, aparent e chiar ultimul insa placa video e mult prea slaba..

nu prea ai ce face, eventual sa mai pui 2/4 gb ram, e foarte slaba placa video..

Fac o mica paranteza la ce a spus radu.

Nu cumpara RAM. Strange $$ pentru platforma noua. Inca 4GB de ram nu te va ajuta sa te joci la grafica mai buna, te va ajuta sa tii mai multe task-uri atat. Nu cumpara RAM.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.