GOD StefanN Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Nume:DragosCe problema ai?:Acum 1 luna mi-am achizitionat o noua placa video deoarece cea veche se arsese.O scurta descriere a situatiei:Acum 1 luna mi-am achizitionat o noua placa video deoarece cea veche se arsese. Placa este Asus X550 si de cand am luat aceasta placa, am formatat calculatorul si toate cele.. imi face figuri la unele jocuri. De exemplu cs 1.6 inainte mergea fara pic de lag si aveam arma pe dreapta.. iar acum merge ca naiba, la fel si GTA San Andreas. Ce as putea face?Screenshot: Alte precizari: Va multumesc pentru timpul acordat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW CristyanN Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 (edited) Downloadeaza 3DP Chip http://download.cnet.com/3DP-Chip/3000-2094_4-10909920.html. Cu el iti vei instala driverul pentru placa video. Edited March 21, 2015 by HemeroID 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOD StefanN Posted March 22, 2015 Author Share Posted March 22, 2015 @, Multumesc pentru sfat, voi incerca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOD StefanN Posted March 22, 2015 Author Share Posted March 22, 2015 Se pare ca nici cu aceasta solutie nu a mers. Astept pareri in continuare ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 salut du-te la device manager, display adaptors - click dreapta pe placa video => properties => driver si imi faci un ss, sa stiu din ce data e driver-ul actual astept raspuns Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOD StefanN Posted March 22, 2015 Author Share Posted March 22, 2015 @@Radu, Uite aici un link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 iti trebuie ultimul update, ai driver-ul din 2010 .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOD StefanN Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 @@Radu, Am incercat sa ii fac update dar imi zice ca deja este updatata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 http://support.amd.com/en-us/download mergi mai jos, iti cauti driver-ul si il instalezi, nu are cum sa fie ultimul, e doar din 2010 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOD StefanN Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 @@Radu, Si imi poti spune cum caut mai precis.. adica ce selectez acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 mergi la automatically, downloadeaza-l si ruleaza-l Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOD StefanN Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 @@Radu, Uite ce imi zice.. http://imgur.com/VdO4NJG Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOD StefanN Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 @@Radu, Ce pot face? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 m-am interesat un pic de placa video, nu e chiar " noua " cum zici tu, credeam ca e ceva serie mai noua de care n-am auzit eu dar e vechea serie X.. nu te poti astepta la rezultate prea mari de la ea, din cauza asta iti sacadeaza driver-ul, aparent e chiar ultimul insa placa video e mult prea slaba.. nu prea ai ce face, eventual sa mai pui 2/4 gb ram, e foarte slaba placa video.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOD StefanN Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 CER T/C caz rezolvat ! CER T/C caz rezolvat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristopher Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Fac o mica paranteza la ce a spus radu. Nu cumpara RAM. Strange $$ pentru platforma noua. Inca 4GB de ram nu te va ajuta sa te joci la grafica mai buna, te va ajuta sa tii mai multe task-uri atat. Nu cumpara RAM. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 TC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts