Jump to content

Bug notificare

GF Maxim16

Recommended Posts

Nick-ul tau: maxim16
Server: 1
Descrierea bugului: Nu am primit notificare cand sa facut update (21.3.2015).
Screenshot(s): Nu e nevoie.

Stiu ca pentru un update nu e foarte important dar pentru o reclamatie este. Daca cineva iti face post la factiune poate ca observi deoarece te mai uiti pe la "Reports" si vezi ca ti sa facut post, dar la "Report to admins" nu cred ca sta cineva sa caute in fiecare zi daca i sa facut post sau nu. E prima data cand mi se intampla sa nu primesc notificare.

Nick-ul tau: maxim16

Server: 1

Descrierea bugului: Nu am primit notificare cand sa facut update (21.3.2015).

Screenshot(s): Nu e nevoie.

Stiu ca pentru un update nu e foarte important dar pentru o reclamatie este. Daca cineva iti face post la factiune poate ca observi deoarece te mai uiti pe la "Reports" si vezi ca ti sa facut post, dar la "Report to admins" nu cred ca sta cineva sa caute in fiecare zi daca i sa facut post sau nu. E prima data cand mi se intampla sa nu primesc notificare.

Nici eu nu am primit.

Nu este bug doar la tine, si la mine e asa, de la acel update nu am mai primit notificari in aceasta privinta, faptul prin care mi-am dst seama este ca am folosit /find si mi-a aparut acolo TD-ul.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.