GF Maxim16 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Nick-ul tau: maxim16Server: 1Descrierea bugului: Nu am primit notificare cand sa facut update (21.3.2015).Screenshot(s): Nu e nevoie. Stiu ca pentru un update nu e foarte important dar pentru o reclamatie este. Daca cineva iti face post la factiune poate ca observi deoarece te mai uiti pe la "Reports" si vezi ca ti sa facut post, dar la "Report to admins" nu cred ca sta cineva sa caute in fiecare zi daca i sa facut post sau nu. E prima data cand mi se intampla sa nu primesc notificare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flacko. Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Nick-ul tau: maxim16 Server: 1 Descrierea bugului: Nu am primit notificare cand sa facut update (21.3.2015). Screenshot(s): Nu e nevoie. Stiu ca pentru un update nu e foarte important dar pentru o reclamatie este. Daca cineva iti face post la factiune poate ca observi deoarece te mai uiti pe la "Reports" si vezi ca ti sa facut post, dar la "Report to admins" nu cred ca sta cineva sa caute in fiecare zi daca i sa facut post sau nu. E prima data cand mi se intampla sa nu primesc notificare. Nici eu nu am primit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Maxim16 Posted March 26, 2015 Author Share Posted March 26, 2015 Astazi s-a facut update la website. Nici pentru acest update nu am primit notificare. In acest timp am avut si posturi la factiune insa pentru acestea imi apar notificare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonuVRS ZEW Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Nu este bug doar la tine, si la mine e asa, de la acel update nu am mai primit notificari in aceasta privinta, faptul prin care mi-am dst seama este ca am folosit /find si mi-a aparut acolo TD-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Momentan nu se mai trimit acele notificari de update. Se vor primii din nou in viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.