Jump to content

Problema mouse samp

AlezyyM

Recommended Posts

Model pentru întrebări:Deci am incercat un program care iti egaleaza sensibilitate pe axa OY cu cea OX care se modifica din gta..

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:De cand am luat acel program am din nou problema cu sensibilitatea pe axa OX iar se misca greu
Screenshot (în caz că este necesar):-

Alte precizări:Credeti ca daca as reinstala windows as putea scapa de problema...?????Am gasit un driver specific la mouse dar am mai incercat o data si nu imi mai mergea mouse..!

Da mouse mergea bine pana am încercat programul ăla cu axa OY=OX acum îmi face figuri chiar și atunci când reinstalez gta...

Nu o sa încerc sa Îl scot diseară când vin de la școală.Dacă nici așa nu merge as avea nevoie de un gta dar nu cel de pe filelor dacă aveți va rog sa-mi lăsați un line aici

Nu mai puteam da edit va rog sa-mi lasati un link aici cu un alt gta nu cel de pe filelist poate merge asa..

Vro rezolvare are cineva idee poate ar merge ca inainte daca as duce PC la reformatat? ZIC sa dati TC vad ca nimeni nu are vro idee.. o sa incerc sa-l reformatez ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.