AlezyyM Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Model pentru întrebări:Deci am incercat un program care iti egaleaza sensibilitate pe axa OY cu cea OX care se modifica din gta.. Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:De cand am luat acel program am din nou problema cu sensibilitatea pe axa OX iar se misca greuScreenshot (în caz că este necesar) Alte precizări:Credeti ca daca as reinstala windows as putea scapa de problema...?????Am gasit un driver specific la mouse dar am mai incercat o data si nu imi mai mergea mouse..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fakko Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Banuiesc ca da, ori este vreo problema de la mouse, ai incercat sa pui si altul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlezyyM Posted March 31, 2015 Author Share Posted March 31, 2015 Da mouse mergea bine pana am încercat programul ăla cu axa OY=OX acum îmi face figuri chiar și atunci când reinstalez gta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fakko Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Ai dezinstalat/scos modul? Poate e de la asta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlezyyM Posted March 31, 2015 Author Share Posted March 31, 2015 Nu o sa încerc sa Îl scot diseară când vin de la școală.Dacă nici așa nu merge as avea nevoie de un gta dar nu cel de pe filelor dacă aveți va rog sa-mi lăsați un line aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlezyyM Posted March 31, 2015 Author Share Posted March 31, 2015 Nu mai puteam da edit va rog sa-mi lasati un link aici cu un alt gta nu cel de pe filelist poate merge asa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevirdDab Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Jocul are problema asta stock, nu e un bug doar la tine. Exista solutii oricum Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlezyyM Posted April 1, 2015 Author Share Posted April 1, 2015 Ce solutie spune-mi te rog ca am nevoie mare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlezyyM Posted April 4, 2015 Author Share Posted April 4, 2015 Am nevoie de un alt gta merge si cel de pe filelist Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlezyyM Posted April 7, 2015 Author Share Posted April 7, 2015 Vro rezolvare are cineva idee poate ar merge ca inainte daca as duce PC la reformatat? ZIC sa dati TC vad ca nimeni nu are vro idee.. o sa incerc sa-l reformatez ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANDREI ZIS SI BANUL RAMANE Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 Eu cred ca trebuie reinstalat Windows-ul sau GTA-ul ( Parerea mea ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
seage Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Da, cel mai probabli daca reinstalezi windowsul ( asta insemnand si jocul) nu cred ca vei mai avea probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Am schimbat contul Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Incearca sa reinstalezi windowsul, si mie mi s-a intamplat si asa am scapat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maplhite Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Acest joc este plin de buguri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.