Jump to content

Nelamurire SA-MP

BUG Uzzi

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Imi apare o eroare care imi baga jocul in bara, este foarte enervant, am reinstalat si windowsul , am descarcat alt joc ..Si nu cred ca este de la windows ,il folosesc de mult timp si nu mi-a facut probleme.
Screenshot (în caz că este necesar):

untitled.png

Alte precizări: Sper sa stiti voi .. Am uitat sa precizez , imi apare din doua in doua minunte, dar nu primesc crash sau se blocheaza jocul , doar mi-l baga in bara .. Dar este foarte enervant.

@@Heisenberg,

Nu pot sa instalez windows 7 pe pc-ul meu , am doar 512 MB ram , si mi-e lene sa caut un magazin de componente prin Botosani ..

Dar totusi , nu cred ca este nevoie de alt windows .. Vreau doar sa stiu de ce-mi apare acea eroare..

@@Heisenberg,

Nu pot sa instalez windows 7 pe pc-ul meu , am doar 512 MB ram , si mi-e lene sa caut un magazin de componente prin Botosani ..

Dar totusi , nu cred ca este nevoie de alt windows .. Vreau doar sa stiu de ce-mi apare acea eroare..

Instaleaza atunci diferite gta-uri pana gasesti unul ca sa iti mearga ,o solutie concreta pentru a iti functiona nu este ,ca ai windows-ul vechi si asta ar putea fii cauza + ca nush ce moduri ai bagat ,sau joci default ?

@, Sa-ti explic eu cum sta treaba, tu ai Windows XP, si nu se mai fabrica Windows XP, si probabil ghici ce, ai licenta si de pe net, daca vrei sa te mai joci SA:MP iti pui Windows 7, si hai sa-ti zic, cred ca te gandesti sa-ti pui Windows 8, la Windows 8 dupa cateva luni dupa ce il ai se strica Microsoft Visual C++, si la revedere SA:MP.

Ai windows xp, mereu errorile accestea le intampini cand ai un windows vechi sau piratat dupa internet, cauta la un prieten, sau cumpara dintr-un magazin un windows tot xp dar sa fi-e modificat, gasesti sau cauta pe internet sa nu fie piratat, instaleaza-ti toate driverele etc si dupa incearca sa instalezi GTA.

@, Tocmai am specificat problema mai sus , nu pot instala windows mai mare decat xp....

@, Vezi sa nu.. Daca am internet inseamna ca as fi un nob daca mi-as cumpara windows din magazin ..

Cer Topic Closed am rezolvat problema am formatat hard-disck-ul.. O zi buna , va pup pe cei care ati incercati sa ma ajutati , dar defapt ati postat doar pentru +1 fara sa stiti care e problema cu eroarea :)) .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.