Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Cerere - Skipper - Avatar

Skipper
 Share

Recommended Posts

• Nick: Skipper

• Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar

Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Click

Tema (În caz că nu există o imagine): Paul Walker & Van Diesel

Text: Skipper

Dimensiuni: 150x300

Alte precizări: Am pus la acel link la imagine ca să aveţi un model, nu doresc ca acea imagine să fie editată şi postată aici, doresc la fel, în genul acela dacă se poate. Dimensiunea să fie cum este în respectivul link sau 150x300, doresc ca la text să fie cum îl am eu acum pe actualul avatar de la profil, aştept cât mai multe creaţii, ofer multe +.

Edited by Skipper

• Nick: Skipper
  • Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar
  • Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Click
  • Tema (În caz că nu există o imagine): Paul Walker & Van Diesel
  • Text: Skipper
  • Dimensiuni: 150x300
  • Alte precizări: Am pus la acel link la imagine ca să aveţi un model, nu doresc ca acea imagine să fie editată şi postată aici, doresc la fel, în genul acela dacă se poate. Dimensiunea să fie cum este în respectivul link sau 150x300, doresc ca la text să fie cum îl am eu acum pe actualul avatar de la profil, aştept cât mai multe creaţii, ofer multe +.

ca la actualul avatar, adică fără border, doar efecte și text, poftim

llqRJzz.png ; FIUx9SI.png @@Skipper

Edited by Layzz

@@layzz, Sunt frumoase ambele, doar dacă poţi modifica acel text cum am la actualul avatar şi să poţi face încă o variantă pentru al doilea avatar dimensiunea cum e la cel pe care l-am postat în cerere.

Aştept şi alte creaţii în continuare.

@@B l a c o n i x, Mulţumesc pentru creaţia pe care mi-ai făcut-o.

@, Mulţumesc pentru creaţia pe care mi-ai făcut-o.

@,Mulţumesc pentru creaţiile pe care mi le-ai făcut.

@@layzz,

@Layzz, Sunt frumoase ambele, doar dacă poţi modifica acel text cum am la actualul avatar şi să poţi face încă o variantă pentru al doilea avatar dimensiunea cum e la cel pe care l-am postat în cerere. Aştept şi alte creaţii în continuare
Edited by Skipper

@, Mulţumesc pentru creaţie, îmi place, a ieşit bine, doar că la text.. dacă poţi să îl amplasezi pe avatar gen cum îl am acum la avatarul actual de la profil, să faci două variante, una cu scrisul în stânga jos şi cealaltă cu scrisul în dreapta jos, mersi!

@@Twist02, Mulţumesc pentru ambele creaţii.

Mai aştept câteva creaţii şi voi cere Topic Closed.

Edited by Skipper

@, Am încercat să-ţi trimit PM pentru a nu mai răspunde din nou în acest topic, dar nu a mers, ai deja prea multe.

Dacă se poate să pui textul exact la limita, dacă te uiţi foarte atent mai este o mică porţiune sub avatar, uită-te mai atent la avatarul actual pe care-l am în acest moment şi poate faci ceva asemănător, mersi!

Mai aştept câteva creaţii în continuare!

@, Mulţumesc, arată foarte bine acum, un singur lucru, dacă poţi face ceva cu acea culoare a textului, să pui ceva mai simplu, ceva de genu' cum am acum la actualul avatar.

@@Daniel, Mulţumesc pentru ambele creaţii, dacă poţi face ceva cu acel font al textului, să pui ceva de genu' asemănător cu cel pe care îl am acum la actualul avatar de la profil.

@, Mulţumesc, arată foarte bine acum, un singur lucru, dacă poţi face ceva cu acea culoare a textului, să pui ceva mai simplu, ceva de genu' cum am acum la actualul avatar.

@@Daniel, Mulţumesc pentru ambele creaţii, dacă poţi face ceva cu acel font al textului, să pui ceva de genu' asemănător cu cel pe care îl am acum la actualul avatar de la profil.

Textul avatarului este pe overlay, la fel ca la avatarul tau. Overlay inseamna ca arata ce se afla pe imaginea din spatele textului, doar cu o mica diferenta, pentru a diferentia textul de imagine. Singura modalitate in care pot sa-ti schimb culoarea textului si sa fie si la fel ca la actualul tau avatar, e sa mut textul in alta parte a imaginii.

@@layzz, Sunt frumoase ambele, doar dacă poţi modifica acel text cum am la actualul avatar şi să poţi face încă o variantă pentru al doilea avatar dimensiunea cum e la cel pe care l-am postat în cerere.

Aştept şi alte creaţii în continuare.

AKU19j5.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.