Jump to content

Următorul Need for Speed va fi realizat în România

XannyS.
 Share

Recommended Posts

nfsr-ferrari-f12-fishtail-dirt-1.jpg?hei

Ghost Games, studioul ce se ocupă cu dezvoltarea jocurior Need for Speed în cadrul Electronic Arts, tocmai şi-a deschis o nouă filială în Bucureşti, România. Astfel, cele trei echipe ale Ghost Games – cea dinGothenburg (Suedia), cea din Guildford (UK) şi cea din Bucureşti – vor colabora de acum înainte la realizarea viitoarelor titluri NFS.

Studioul Ghost Games s-a format în 2011, sub numele iniţial de EA Gothenburg, primul joc realizat fiindNeed for Speed: Rivals, lansat la sfârşitul anului 2013. De asemenea, o parte din angajaţii Criterion Studios (Need for Speed: Most Wanted 2012) au fost realocaţi în a doua echipă Ghost Games, cea din Guildford, Marea Britanie.

În mod normal, un nou joc Need for Speed, realizat de cele trei echipe ale studioului Ghost Games, ar trebui să fie lansat în cursul acestui an. Cel mai probabil, vom afla primele detalii despre acest nou NFS în cadrul E3 2015.

Sursa : http://jocuri.go4it.ro/stiri-si-articole/sport-auto/urmatorul-need-for-speed-va-fi-realizat-in-romania-14065791

@,Ce titlude cacat e asta? Tu ai citit ceva inainte sa postezi? Titlu de cancan total pe langa cu continutul!

Da, asa e.

Nu stiu cine esti tu sau de unde ai aparut,dar te rog sa nu mai comentezi aiurea pe unde apuci doar ca sa pari interesant, mersi.

Da, asa e.

Nu stiu cine esti tu sau de unde ai aparut,dar te rog sa nu mai comentezi aiurea pe unde apuci doar ca sa pari interesant, mersi.

Nu conteaza cine sunt si de unde am aparut, conteaza ca pe bzone moderatorii se aleg doar dupa numarul de posturi. Nici macar n-ai citit aricolul, ai dat copy-paste iar eu ti-am atras atentia ca esti pe langa.

Nu conteaza cine sunt si de unde am aparut, conteaza ca pe bzone moderatorii se aleg doar dupa numarul de posturi. Nici macar n-ai citit aricolul, ai dat copy-paste iar eu ti-am atras atentia ca esti pe langa.

Te asigur ca am citit articolul, si daca ai face si tu acelasi lucru ai vedea foarte bine ca inceputul articolului spune ca echipa din Bucuresti, adica din ROMANIA, va colabora cu celelalte doua la realizarea acestui joc. Tu ce te asteptai, sa se faca curse ca in NFS in Bucuresti si sa le reproduca pe calculator?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.