Jump to content

[B-ZONE TV]Summer is comming ☺

NEDE
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: SuMMer is coMMing
Gen: Divertisment
Data: Filmat pe 04/04/2015, finalizat pe 05/04/2015.
Scurta prezentare: Astept vara asta cum nu am mai asteptat nicuna, asa ca am facut un clip care sa reprezinte distractiile verii si sa semnaleze venirea sa cu repeziciune.
Link:

https://www.youtube.com/watch?v=mCDG0T9nT-8

Edited by Officer Gabi

Frumos, te dezvolti repede ;)

Ai +1 si like pe YT, astept si urmatoarele creeatii.

@@S4F Necomercial, Nu e niciun papuc :)) Multumesc.

@, Mersi, Adi. Apreciez. Despre efecte, in Vegas 11 am o mica... "desincronizare" ca sa-i spun asa. In Vegas e ok si la randare sunt umpic mai intarziate. O s-o rezolv imediat ce-mi pun Windows pe 64bit.

@, Frumos video ai +1 de la mine

Am si eu o intrebare ai ENB series ? daca il ai te rog da-mi si mie un PM cu un link de unde il pot downloada si o scurta explicatie cum il pot instala am luat si eu dar fara efect... Am nume GmbH pe forum

@, Frumos video ai +1 de la mine

Am si eu o intrebare ai ENB series ? daca il ai te rog da-mi si mie un PM cu un link de unde il pot downloada si o scurta explicatie cum il pot instala am luat si eu dar fara efect... Am nume GmbH pe forum

scuze dublu post LAG!!!!

Edited by GmbH

E bunisor, insa cum a spus adi, efectele ar trebui sinhronizate cu muzica. Nu prea ma pricep eu in filmari, insa muzica ai pus-o total aiurea in legatura cu efectele care le-ai pus.
Textul ala de la inceputul video-ului la fel este cam aiurea. Zic de "b-zone.ro @N.Gabi". Nu-l mai inclina. lasa-l drept orizontal si pune-i Drop Shadow 1-0-1, 75% Opacity, black si nici nu o sa ai nevoie de stroke. Oricum nu cred ca isi are rostul atata timp cat iti ai watermark-ul jos in colt.
Textul principal "Summer is coming" ai putea sa il pui la blending mod Soft Light sau Overlay, sau cel putin sa scazi din opacitatea lui la vreo ~75. Presupun ca ai pus Drop Shadow 5-0-5 sau chiar mai mult, incearca sa pui acelasi drop shadow care ti-am spus mai sus.

*Daca vrei sa specifici comunitatea pentru care ai facut clipul, scrie ''B-Zone Community" sub denumirea clipului la inceput, cu un font mai subtire desigur, la fel cu drop shadow 1-0-1.

Edited by JohnstoN

E bunisor, insa cum a spus adi, efectele ar trebui sinhronizate cu muzica. Nu prea ma pricep eu in filmari, insa muzica ai pus-o total aiurea in legatura cu efectele care le-ai pus.

Textul ala de la inceputul video-ului la fel este cam aiurea. Zic de "b-zone.ro @N.Gabi". Nu-l mai inclina. lasa-l drept orizontal si pune-i Drop Shadow 1-0-1, 75% Opacity, black si nici nu o sa ai nevoie de stroke. Oricum nu cred ca isi are rostul atata timp cat iti ai watermark-ul jos in colt.

Textul principal "Summer is coming" ai putea sa il pui la blending mod Soft Light sau Overlay, sau cel putin sa scazi din opacitatea lui la vreo ~75. Presupun ca ai pus Drop Shadow 5-0-5 sau chiar mai mult, incearca sa pui acelasi drop shadow care ti-am spus mai sus.

*Daca vrei sa specifici comunitatea pentru care ai facut clipul, scrie ''B-Zone Community" sub denumirea clipului la inceput, cu un font mai subtire desigur, la fel cu drop shadow 1-0-1.

Mersi, totusi nu iau in calcul atat de mult micile detalii precum umbrele. Am mai explicat de ce efectele nu-s asa bine sincronizate. Nu, nu-i total aiurea :)

B-Zone.ro @N.Gabi este si va mai aparea la fel in toate clipurile, am zis sa-mi las semnatura si sa se stie ca-i facut pe B-Zone de dinainte de credit roll pentru ca multi cand vad ca vine genericul inchid videoclipul.

Mersi pentru ajutor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.