Jump to content

Madalin AM

Reviewer
 • Content Count

  13873
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

960 Veteran

About Madalin AM

 • Rank
  ★ INGINER LEGENDAR ★
 • Birthday 07/27/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Roman
 • Hobbies
  SA:MP

Previous Fields

 • Real name
  Mădălin
 • RPG1 Nickname
  .iMadalin

Recent Profile Visitors

21299 profile views
 1. Madalin AM

  @Dyablox așa și eu am dat 4, mai am 4 poli life
 2. Madalin AM

  @Dyablox primul examen îl am pe 23 eu
 3. Madalin AM

  E fain video dar nu e meme
 4. Discipolul/Servants, în regia lui Ivan Ostrochovský, va avea premiera mondială în competiția Encounters, dedicată vocilor și viziunilor noi, la cea de-a 70 ediție a Festivalului de la Berlin (20 februarie - 1 martie). O dramă inspirată de poveștile reale ale unor preoți care au avut de ales între a colabora cu poliția secretă și a rezista, în Cehoslovacia comunistă, filmul îl are în distribuție pe Vlad Ivanov (care a învățat cu acest prilej limba slovacă), într-unul dintre rolurile centrale, și este coprodus în România de Oana Bujgoi Giurgiu și Tudor Giurgiu, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Servants este o coproducție Slovacia-România-Cehia-Irlanda, contextul istoric în care se petrece acțiunea fiind similar celui din România, unde colaborarea preoților cu Securitatea încă este un subiect fierbinte, se mai vede în comunicat. Anul 1980. Michal (Samuel Polakovič) și Juraj (Samuel Skyva) sunt elevi la un seminar teologic, în Cehoslovacia comunistă. Temându-se ca școala lor să nu fie închisă, profesorii își modelează elevii în așa fel încât să fie pe placul Partidului Comunist. Fiecare seminarist trebuie să decidă ce cale alege: cea ușoară, a colaborării cu regimul, sau cea în care devine el ținta regimului. Vlad Ivanov își consolidează cariera internațională cu un nou rol memorabil, după cele din La Gomera, Hier, Toni Erdmann, Bacalaureat, Câini, Snowpiercer, sau In the Fog, toate selectate în marile festivaluri. Este, totodată, al doilea său rol într-un film a cărui acțiune se petrece într-un seminar teologic, după cel din Un pas în urma Serafimilor. „A fost una dintre cele mai frumoase experiențe pe film de până acum. Un regizor care iubește și respectă actorul. A fost o bucurie să lucrez cu Ivan și am câștigat un prieten de mare suflet”, declară actorul Vlad Ivanov. Ivan Ostrochovský, un nume în ascensiune în cinematografia europeană, se află la a treia selecție la Festivalul de la Berlin. În 2014, aici și-a început cariera impresionantă documentarul Velvet Terrorists, co-regizat de Pavol Pekarčík și Peter Kerekes, iar un an mai târziu a revenit cu debutul în ficțiune, Koza, selecționat și premiat ulterior în zeci de festivaluri. Scenariul este semnat de Rebecca Lenkiewicz - recunoscută pentru scenariile unor filme multipremiate precum Ida, Disobedience (cu Rachel McAdams și Rachel Weisz) sau Colette -, alături de Marek Leščák și Ivan Ostrochovský. Muzica e semnată de Cristian Lolea. Servants este o producție Punkchart films (Slovacia), în co-producție cu Point Film (România), Radio și Televiziunea din Slovacia, Negativ (Cehia), Film and Music Entertainment (Irlanda), Libra Film Productions și Hai Hui Entertainment (România), sentimentalfilm (Slovacia). Producția este finanțată de Slovak Audiovisual Fund, Eurimages, Centrul Național al Cinematografiei (CNC), Czech Film Fund, Slovak Film Commission, Bratislava Municipality Fund și Televiziunea Română. Sursa: aici
 5. Madalin AM

  Closed.
 6. Madalin AM

  Closed.
 7. Madalin AM

  Closed.
 8. Madalin AM

  @Tupi toate review urile mele sunt originale, arată-mi unul copiat. Uit de unde am plecat? Nu prea cred asta, nu întinde coarda. Dacă mai continui cu astfel de aberații sau "review uri" bune, copiate de pe pagini de internet, vor fi închise și de ce nu, sancționat.
 9. Madalin AM

  Uite pe acasa, tu ce faci?
 10. Madalin AM

  Exact copy paste, dar ceva original când? Ce ai făcut tu aici e în zadar, este egal cu 0. Cine citește toată proza asta? Eu nu, dacă nu citesc eu care sunt moderator, nici altcineva. Nici tu nu ai citit măcar.
 11. Păcat că aveam atâtea frumuseți dar nu știm să le exploatăm. Eu personal nu știam de ultimele 2.
 12. Madalin AM

  Ma pregătesc si eu sa plec acasă, merg mai devreme, spor în toate
 13. Madalin AM

  Link către videoclip de pe YouTube: Părere personală: o piesă destul de decentă, titlul este pus bine iar versurile sunt ok pentru cine le înțelege Notă acordată: 9 Conține limbaj vulgar? Dacă da, în ce proporție? (mică / medie / mare): mică
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.