Jump to content

Cum bag pe cineva la refferal?

TUTANKHAMUN

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am hotarat sa ma apuc de B-ZONE si am pe un prieten care joaca aici si l-am intrebat daca vrea sa il bag la refferal, el a spus Da. Cum bag pe cineva la refferal?
Screenshot (în caz că este necesar): -

Alte precizări: Astept un raspuns concret.

@@Wizzle, el a intrebat sa bage el pe cineva la refferal.

@, intri pe website, te loghezi si dai la refferal si va scrie acolo un cod, acela e codul tau de refferal. Cand cineva se inregistreaza pentru prima oara, il intreaba daca l-a adus cineva pe server, el va pune codul tau si va fi pe refferalul tau.

Website RPG1: www.rpg.b-zone.ro

Website RPG2: www.rpg2.b-zone.ro

Website RPG3: www.rpg3.b-zone.ro

In functie de serverul pe care joci, alegi tu si te loghezi acolo si urmezi pasii. Ca sa colectezi bonusurile primite, tot pe website la refferal cand esti iesit din joc dai collect all.

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am hotarat sa ma apuc de B-ZONE si am pe un prieten care joaca aici si l-am intrebat daca vrea sa il bag la refferal, el a spus Da. Cum bag pe cineva la refferal?

Screenshot (în caz că este necesar): -

Alte precizări: Astept un raspuns concret.

Fi mai explicit, cineva sa isi faca cont pe refferal-ul tau sau tu pe al altcuiva?

@,Man e simplu sa bagi un prieten la refferal ,adica tu te duci acum frumusel pe website :->refferals,iei refferal id-ul tau si cand pe prietenul tau il intreaba daca l-a adus cineva pe server ii spui sa dea da ,iar apoi sa introduca refferal id-ul tau intelegi? cam asta e toata chestia ,iar cand creste in lvl si are ore jucate multe iti iese si tie ceva ,te duci tot acolo la refferals cu jocul inchis si dai collect ,cred ca ai inteles.

Deci sa iti explic mai detaliat.Fiecare player are un : Refferal ID , iar acel Reffera ID il gasesc pe:

RPG3.B-ZONE.RO

RPG2.B-ZONE.RO

RPG.B-ZONE.RO

Depinde pe ce server joci tu.

Daca vrei ca un amic de al tau sa bage Refferal ID-ul tau atunci intri pe website-ul pe care joci , apoi dai la Refferal ID iar pe acel player cand se inregistreaza ( amicul tau ) il va intreba : Te-a adus cineva pe aceasta comunitate ? Iar el sa apese Da sau Yes.

Dupa sa bage Refferal ID tau.

Cam atat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.