Andutz0r Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Nume:RoLLzCe problema ai?:DrivereO scurta descriere a situatiei:Am pc bun 2gb placa video dedicata procesor i3 4gb ram si 1tera si am lag, alti imi spun ca trebuie sa updatez driverele, eu am driverele pe CD si le-am instalat insa nu stiu de ce merge asa rau.Screenshot: Alte precizari:Altii imi spuneau ca trebuie sa imi zboare pc-ul insa nu e asa, cine ma ajuta are +15 sau cat pot da maxim intr-o zi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 din clip-ul care l-ai pus tu nu mi se pare ca iti merge greu, nu inteleg ce inseamna pentru tine " a zbura " oricum, voi avea nevoie de niste ss-uri dupa ce ai rulat programul cpu-z, mai anume ss la : -cpu -mainboard -SPD + memory -graphics astept raspuns, daca crezi ca e mai usor pot sa intru cu team viewer si sa incerc sa iti rezolv ce pot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andutz0r Posted April 8, 2015 Author Share Posted April 8, 2015 Multumesc pentru ajutorul acordat!S-a rezolvat problema datorita lui Radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 cu placere TC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts