Jump to content

About me/Semnatura

MGabi

Recommended Posts

• Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am vrut sa imi pun o imagine la about me si nu imi arata imaginea.

• Acelasi lucru mi se intampla si daca vreau sa pun o imagine la semnatura.

Screenshot (în caz că este necesar):http://i.imgur.com/dCbsZQU.png

Alte precizări:imaginile sunt de tip JPeG.

Am pus alta imagine la About me(tot JPEG) si merge. Cea de la semnatura nu merge

Cand uploadezi o poza pe imgur si vrei sa se vada poza direct ,nu link-ul ,pui link-ul bb code ,adica acel link care incepe cu ,daca ma intelegi.

Deci uploadez imaginea dorita pe imgur ,intru pe profilul meu,dau la signature si pe urma nu stiu de unde sa pun bb code-ul.Poti face un ss?

Deci uploadez imaginea dorita pe imgur ,intru pe profilul meu,dau la signature si pe urma nu stiu de unde sa pun bb code-ul.Poti face un ss?

Nu man ,o bagi pe imgur si in dreapta sunt niste link-uri si copiezi cu CTRL+C codul acela care scrie BB Code For Forums&Signatures si il pui unde vrei tu sa apara imaginea .

Nu man ,o bagi pe imgur si in dreapta sunt niste link-uri si copiezi cu CTRL+C codul acela care scrie BB Code For Forums&Signatures si il pui unde vrei tu sa apara imaginea .

Am reusit .Multumesc ! :-J ^ :)^ ^ :)^

:topic_closed::topic_closed::topic_closed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.