Jump to content

EdiRoLe~Creation

ediL1kkk
 Share

Recommended Posts

Eu am vorbit frumos cu tine nu vreau sa ma faci "imputit" da ? in al doilea rand te-am prins ca vrei sa imi faci rau :)) ia arata-mi psd-ul dupa net ... iti arat toate texturile care le-am folosit tot si iti arat si tutorialul de unde am facut creatia ... iti arat ca de acum in colo numai creatii deastea o sa am ? pentru ca am invatat sa foloses photoshopul de acum 2 luni de cand ai vazut ultima creatie a mea ! Eu zic sa nu te mai bagi in discutie !

Eu am vorbit frumos cu tine nu vreau sa ma faci "imputit" da ? in al doilea rand te-am prins ca vrei sa imi faci rau :)) ia arata-mi psd-ul dupa net ... iti arat toate texturile care le-am folosit tot si iti arat si tutorialul de unde am facut creatia ... iti arat ca de acum in colo numai creatii deastea o sa am ? pentru ca am invatat sa foloses photoshopul de acum 2 luni de cand ai vazut ultima creatie a mea ! Eu zic sa nu te mai bagi in discutie !

Daca nu-mi arati tut in 10min inseamna ca e rip.Astept!

Prima, textul nereuşit. Scoate splatturile alea. Culorile nu sunt prea plăcute.

A2a, too messy. Textul nu e aseşat bine... compoziţia nu e prea bună. Nu ştii ce să faci cu blur tool ăla văd. Şi în final, e oversharpened.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.