xLikeC Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Vand harta tiki prin intermediul fb,skype,messenger si multe altele(ce doriti voi).Pret nogociabil.Fara nobi va rog.Eu va voi da prima harta dupa care intram in joc si imi dati banii pe prima harta,dupa va mai dau o harta si intram iar sa-mi dati banii si tot asa pana vi le dau pe toate.Daca nu dati banii pe prima harta nici eu nu va dau restul de harti.De retinut:hartile sunt ultimele actualizate si cele bune.Astept oferte Facebook:Daniel Ionita Skype:daniel.ionita7 Yahoo:dionita39@yahoo.com Twitter:Daniel Ionita ... Lasati coment la aceasta postare pentru a-mi atrage atentia ca vreti hartile ca sa stiu de cine sunt contactat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draco ToV Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Topic inchis ! Citat din regulament : ''4.Topicurile ce nu respectă modelul de postare pot fi închise şi sancţionate în funcţie de caz.'' Model de postare: Nick: Level: Facţiune: Detalii serviciu: Alte precizări: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.