qShad0w ZEW Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 (edited) Salut, am si eu o problema destul de grava in legatura cu gta-ul.Incepand de ieri, imi da tot crash cand incerc sa intru in sa:mp(atunci cand apare log-ul).Bon, am incercat sa scot toate modurile, tot asa, am reinstalat gta-ul de 3-4 ori, tot crash.As aprecia sa ma ajutati cu cat mai repede posibil.O zi buna in continuare. Edited April 14, 2015 by duckyMAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 Salut, am si eu o problema destul de grava in legatura cu gta-ul.Incepand de ieri, imi da tot crash cand incerc sa intru in sa:mp(atunci cand apare log-ul).Bon, am incercat sa scot toate modurile, tot asa, am reinstalat gta-ul de 3-4 ori, tot crash.As aprecia sa ma ajutati cu cat mai repede posibil.O zi buna in continuare. nu e destul doar dezinstalarea gta-ului (sau a modului de sa-mp) deoarece iti mai raman fisiere ale jocului in pc...dupa ce lai dezinstalat incearca sa stergi si fisierele alea cu un cleaner si dupa reinstaleaza-l...sau incearca sa intri pe el clean ( fara sa adaugi modele) .daca nu iti merge nici asa ,atunci incearca sa gasesti alt crack pt gta normal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qShad0w ZEW Posted April 14, 2015 Author Share Posted April 14, 2015 Problema rezolvata, a trebuit sa-l cumpar pe steam ca sa-mi mearga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLegal69 Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Topic Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts