Jump to content

Problema-Intrare-Crash.

qShad0w ZEW
 Share

Recommended Posts

Salut, am si eu o problema destul de grava in legatura cu gta-ul.Incepand de ieri, imi da tot crash cand incerc sa intru in sa:mp(atunci cand apare log-ul).Bon, am incercat sa scot toate modurile, tot asa, am reinstalat gta-ul de 3-4 ori, tot crash.As aprecia sa ma ajutati cu cat mai repede posibil.O zi buna in continuare.

Edited by duckyMAN

Salut, am si eu o problema destul de grava in legatura cu gta-ul.Incepand de ieri, imi da tot crash cand incerc sa intru in sa:mp(atunci cand apare log-ul).Bon, am incercat sa scot toate modurile, tot asa, am reinstalat gta-ul de 3-4 ori, tot crash.As aprecia sa ma ajutati cu cat mai repede posibil.O zi buna in continuare.

nu e destul doar dezinstalarea gta-ului (sau a modului de sa-mp) deoarece iti mai raman fisiere ale jocului in pc...dupa ce lai dezinstalat incearca sa stergi si fisierele alea cu un cleaner si dupa reinstaleaza-l...sau incearca sa intri pe el clean ( fara sa adaugi modele) .daca nu iti merge nici asa ,atunci incearca sa gasesti alt crack pt gta normal.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.