Tele Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Nelămurirea: Aici se ia ban pentru renko.pdb dacă apare în OSF? Din câte am înțeles este din Microsoft Visual C++ și nu are nicio legătură cu codul Screenshot (în caz că este necesar): http://i.imgur.com/g8QqQE1.png Alte precizări: Nu e .exe, nici .cs și vreau un răspuns de la un admin care se ocupă în general cu controalele TW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frequencies Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 @, l-am intrebat pe Draco si a zis ca nu se ia ban. http://i.imgur.com/eXDJ2hh.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tele Posted April 16, 2015 Author Share Posted April 16, 2015 @, l-am intrebat pe Draco si a zis ca nu se ia ban. Valabil pe toate cele 3 RPG-uri, nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frequencies Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 @, da Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL RETRAS Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 @, cred ca se ia ban. Extensia se poate schimba foarte usor, ai nevoie doar de un program. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tele Posted April 16, 2015 Author Share Posted April 16, 2015 @, cred ca se ia ban. Extensia se poate schimba foarte usor, ai nevoie doar de un program. Dacă era codul în sine apărea în OSF exact ce are el în interior, având în vedere că la mine scrie doar renko.pdb și nimic mai mult, care este din Microsoft Visual C++, nu este vorba de un cod. @@Skyntei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 @,Nu,nu se ia ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Fisierul respectiv corespunde din Microsoft Visual C++, insa denumirea de 'renko' nu stiu... Odata ce ai contactat un admin in privinta acestui caz, raspunsul lui ramane valabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.