Retras zzx Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: De ce rămâne harta rotundă şi radarul pătrat?Screenshot (în caz că este necesar): Alte precizări: Sper să mă ajutaţi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WG WiZ Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Trebuie sa bagi radarrect.asi in folderul principal din GTA:SA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FEIN Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Bună ziua! Această problemă am avut-o și eu, iar ca să o rezolvi, trebuie să-ți instalezi un „asiloader” în fișierul principal al jocului. În continuare, îți doresc o zi plăcută și sper că te-am putut ajuta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retras zzx Posted April 17, 2015 Author Share Posted April 17, 2015 , am pus radarrect.asi în folderul principal, nu am rezolvat nimic. , merci! Am rezolvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tele Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Nu îi asculta pe ăștia. O să-ți zic eu cum să faci să fie bine. În primul rând, tu ai în fișierul GTA SA radarrect.asi dar nu ai radardisc la hud.txd. Ca să rezolvi această problemă trebuie să bagi un radardisc pătrat în hud.txd-ul pe care îl folosești. Radardisc pătrat: În joc arată astfel: Tutorial de adăugare radardisc: - cu TXD workshop deschizi hud.txd după care adaugi la ramura: radardisc acel radardisc postat de mine și nu vei mai avea problema. În altă ordine de idei, îți recomand ultima versiune de Cleo 4 de pe cleo.li, deoarece include și un silent asiloader care este suficient de OK astfel încăt să-ți meargă anumite moduri. @ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karazehaya Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Salut Sasch, îți trebuie radarrect.asi în folderul principal + un asi loader. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Rezolvat. Topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.