Jump to content

Ajutor - GOODKiLLĂU.

Tele

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am băgat gta3.img-ul lui Justinian și am o problemă gravă.

Screenshot (în caz că este necesar): http://i.imgur.com/BLwSWNC.png

Alte precizări: Când pun ținta nu văd mai mult de jumătate din skin și nici adversarul nu îl văd când pune ținta. De asemenea, nu-i pot scade HP.

Am mai avut modul acesta în trecut, totul era OK.

- este acel mod lag removal, dacă are cineva unul asemănător sau dacă îmi poate da cineva rezolvarea la această eroare aș fii recunăscător.

-- cel mai bun răspuns primește +1,+2, depinde.

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am băgat gta3.img-ul lui Justinian și am o problemă gravă.

Screenshot (în caz că este necesar): http://i.imgur.com/BLwSWNC.png

Alte precizări: Când pun ținta nu văd mai mult de jumătate din skin și nici adversarul nu îl văd când pune ținta. De asemenea, nu-i pot scade HP.

Am mai avut modul acesta în trecut, totul era OK.

- este acel mod lag removal, dacă are cineva unul asemănător sau dacă îmi poate da cineva rezolvarea la această eroare aș fii recunăscător.

-- cel mai bun răspuns primește +1,+2, depinde.

Dai cu Alci Img Editor , Rebuild pe GTA3.IMG si o sa mearga ( sau cum se numea butonu ala ) add stefan_matasaru pe Skype sa te ajut , sa discutam mai multe ca sa te pot ajuta

Dai cu Alci Img Editor , Rebuild pe GTA3.IMG si o sa mearga ( sau cum se numea butonu ala ) add stefan_matasaru pe Skype sa te ajut , sa discutam mai multe ca sa te pot ajuta

Scoate pythonu si dupa dai rebuild la gta3.img cu Alcis img editor.

folosești python?

Când am vrut să dau de prima dată rebuild la gta3.img îmi dădea o eroare, am scos python-ul care îl avea imaginea și am băgat unul default, după a mers.

Mulțumesc celor 3 pentru răspunsuri.

@@Skyntei, topic closed.

Când am vrut să dau de prima dată rebuild la gta3.img îmi dădea o eroare, am scos python-ul care îl avea imaginea și am băgat unul default, după a mers.

Mulțumesc celor 3 pentru răspunsuri.

@@Skyntei, topic closed.

Cu placere

@Skyntei, inchide topicu

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.