Tele Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am băgat gta3.img-ul lui Justinian și am o problemă gravă. Screenshot (în caz că este necesar): http://i.imgur.com/BLwSWNC.png Alte precizări: Când pun ținta nu văd mai mult de jumătate din skin și nici adversarul nu îl văd când pune ținta. De asemenea, nu-i pot scade HP. Am mai avut modul acesta în trecut, totul era OK. - este acel mod lag removal, dacă are cineva unul asemănător sau dacă îmi poate da cineva rezolvarea la această eroare aș fii recunăscător. -- cel mai bun răspuns primește +1,+2, depinde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layzz Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 folosești python? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioSAN Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Scoate pythonu si dupa dai rebuild la gta3.img cu Alcis img editor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skrill3x Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am băgat gta3.img-ul lui Justinian și am o problemă gravă. Screenshot (în caz că este necesar): http://i.imgur.com/BLwSWNC.png Alte precizări: Când pun ținta nu văd mai mult de jumătate din skin și nici adversarul nu îl văd când pune ținta. De asemenea, nu-i pot scade HP. Am mai avut modul acesta în trecut, totul era OK. - este acel mod lag removal, dacă are cineva unul asemănător sau dacă îmi poate da cineva rezolvarea la această eroare aș fii recunăscător. -- cel mai bun răspuns primește +1,+2, depinde. Dai cu Alci Img Editor , Rebuild pe GTA3.IMG si o sa mearga ( sau cum se numea butonu ala ) add stefan_matasaru pe Skype sa te ajut , sa discutam mai multe ca sa te pot ajuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tele Posted April 18, 2015 Author Share Posted April 18, 2015 Dai cu Alci Img Editor , Rebuild pe GTA3.IMG si o sa mearga ( sau cum se numea butonu ala ) add stefan_matasaru pe Skype sa te ajut , sa discutam mai multe ca sa te pot ajuta Scoate pythonu si dupa dai rebuild la gta3.img cu Alcis img editor. folosești python? ____________________________________________ Când am vrut să dau de prima dată rebuild la gta3.img îmi dădea o eroare, am scos python-ul care îl avea imaginea și am băgat unul default, după a mers. Mulțumesc celor 3 pentru răspunsuri. @@Skyntei, topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skrill3x Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 ____________________________________________ Când am vrut să dau de prima dată rebuild la gta3.img îmi dădea o eroare, am scos python-ul care îl avea imaginea și am băgat unul default, după a mers. Mulțumesc celor 3 pentru răspunsuri. @@Skyntei, topic closed. Cu placere @Skyntei, inchide topicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.