Zet xd Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Nume :MihaiCe problema ai ? :Am instalat aproape toate driverele dar nu gasesc SCI Serial Port si de la el nu imi merg anumite jocuri. SI mi se stinge monitorul cand intru in samp si se aprinde pana sa bag parola. De cat timp aveti problema respectiva ? :Cam 2-3 sapt. O scurta descriere a situatiei :Am spus mai susScreenshot :https://www.youtube.com/watch?v=0w8fjf5ivkAAlte precizari :Sper sa rezolv cat mai repede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 ) am ras un pic, scuze. e PCI, nu SCI si nu are nici o treaba cu faptul ca se inchide si se deschide. portul PCI reprezinta urmatoarele : modem, placa de sunet, placa de retea si placa video. driver-ul de la placa video nu e instalat ultimul, e driver-ul de baza cu care vine windows-ul 7, instaleaza ultimul driver si ai scapat de probleme. daca nu te descurci imi poti lasa un PM. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zet xd Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 Le vreau, daca poti sa mi le trimiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Le vreau, daca poti sa mi le trimiti. Salutare. Haide sa face in felul urmator:). Urmeaza pasii care tii zic si o sa te ajut sa iti faci rost de ceea ce ai nevoie. 1. intri in Device manager 2. dai click dreapta pe driverul care nu e instalat(tot ce e cu triunghi galben si semnul exclamarii pe el) 3. Dai click pe Propietati 4. Te duci la Details 5. Acolo ai propery si acolo selectezi Hardware Ids 6. Copiezi primul sau al doilea cod(trebuie neaparat sa fie unul din primele 2) 7. Il postezi in replay si am sa iti caut driverul lipsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C a s s i o Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 make it in english version so i can help you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 TC vechime + 1 saptamana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts