Jump to content

Dau spre inchiriere Stretch(Limuzina)

Bodan.

Recommended Posts

• Nick:Bodan

Level:30

Facţiune:Paramedics,rank 2 Pramedic

Detalii serviciu:Dau spre inchiriere stretch(limuzina),pentru evenimente cat si pentru alte servicii pe care doriti sa le faceti.Costa doar 1.000 $ la 2 ore.

Alte precizări:Va astept !!! :*

Exista: Car Rent Los Santos si San Fierro, de unde poti inchiria limuzina contra sumei de 100$, poate chiar si mai putin. Partea interesanta e ca dai 100$ pentru cat timp vrei, nu sa stam dupa tine, poate te culci sau ai treaba, si noi vrem limuzina. Daca tu ai vre un client, ori are level 2-3 ori e T*. Ai facut topicul asta degeaba dupa parerea mea, mai bine cere T/C si lasa-te de SA:MP. (E un sfat, ia-l ca atare).

Horia eu l-am pus pentru cei de level mai mic(sunt mai prosti) ca nu e nimeni de level mare sa inchirieze o limuzina cu 1k.Dar nu stiu de ce te bagi sa comentezi daca nu inchiriezi.Nu ai ce face,esti cam nab ;)

Ma bag pentru ca nu e frumos sa pacalesti pe astia mai "prosti", incepatori. Nu inteleg ce va place sa ii pacaliti. Oricum, nu te mai umfla in pene, oricum nu aveai clienti. Mai bine cere T/C si lasa-te de SA;MP. E un sfat bun si prietenesc.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.